به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، خطیب مسجد الحرام در اظهاراتی وقیحانه علیه مردم کشورمان مدعی شد ایرانی ها از مراسم حج برای اهداف سیاسی و فتنه انگیزی میان مسلمانان استفاده می کنند.
"صالح بن حمید،" خطیب نماز جمعه مسجد الحرام روز گذشته بدون آنکه بطور مستقیم نامی از ایرانی ها ببرد، در اظهاراتی موهوم گفت: موسم حج میدانی برای اختلافات و تصفیه حساب نیست. اینها می آیند و تلاش دارند نگاه ها را از مشکلاتی که در کشورشان وجود دارد، برگردانند.
وی در ادامه سخنان طعنه آمیز خود به ایرانی ها مدعی شد: آنها تلاش دارند از تجمع مسلمانان و موسم عبادت، برای اهدافی سیاسی و ایجاد تشویش و ناآرامی با هدف فتنه انگیزی و اختلاف استفاده کنند.
وی با اشاره ضمنی به مراسم برائت از مشرکین، دعای کمیل و نشریه زائر که از سوی مقامات کشورمان میان حجاج پخش می شود، برگزاری تظاهرات، تجمع ها و سردادن شعارهایی که به گفته وی در دین خدا جایی ندارد را محکوم کرد.
وی در پایان اظهارات ادعایی و موهوم خود علیه ایرانی ها، از سیاست عربستان در خصوص مقابله با هر طرفی که سعی در برهم زدن امنیت اماکن مقدسه و بازی با امنیت حجاج و زوار را دارد، تقدیر کرد.
پس از آن که علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان اعلام کرد شرایط برای حج امسال مهیا نیست، عربستان مدعی شد این کشور مانع حضور زوار ایرانی نشده و تهران قصد دارد از مراسم حج برای فشار بر سعودی ها استفاده کند.
انتهای پیام/
ان شاءالله امام زمان بیاد نسل آل سقوط نابودشه.
خدایا تو رو قسم میدیم به اسماء جلاله وجماله ات که تعجیل کن در ظهور مولایمان مهدی (ع)
خدایا به داد مسلمانان مظلوم و تحت ستم در سوریه و عراق و افغانستان هر جای این کره خاکی برس
خدایا شر آل نامسعود سعودی را از سر مسلمانان کم کن دستشون رو از اماکن مقدس مسلمانان قطع کن
خدایا فریاد رس که جز تو فریاد رسی نیست
اما اینبار رحمی برای فرزندان ابوسفیان نخواهد بود...
مرگ بر آل سقوط یهودی
تسویه حساب درسته، نه تصفیه حساب
تسویه : مساوی کردن ، برابر کردن ، یکسان کردن / تصفیه : پاک کردن، پاکیزه ساختن، پالودن، صاف کردن
غلط ننویسیم (دکتر ابوالحسن نجفی) تصفیه ی حساب : در دوران اخیر بعضی گمان کرده اند که « تصفیه ی حساب» غلط است و
به جای آن باید « تسویه ی حساب» بگویند. تصفیه در عربی به معنای «پاک کردن و پالوده کردن» است و « تصفیه ی حساب» در
موردی به کار می رود که حساب پرداخته و پاک شده باشد و دیگر کسی طلبکار نباشد.همین ترکیب مَجازاً به هر نوع اقدام عملی برای انتقام جویی و کینه کشی اطلاق می شود ؛ ولی «تسویه » یعنی «مساوی کردن ، یکسان کردن» ، هم سطح کردن (مثلاً زمین ناهموار را) و «تسویه ی حساب» به معنای « ایجاد تعادل و موازنه در حساب» است. این ترکیب در معنای مجازی به کار نمی رود و با « تصفیه ی حساب» مرادف (هم معنی) نیست.
رجوع به لینک:
http://parsi.wiki/dehkhodaworddetail-8523d99a359d48feb5094ced16c75835-fa.html