سرعت شاتر را تنظیم کنید
در باران، سرعت شاتر دوربین DSLR باید به نسبتا افزایش یابد تا از تار شدن تصاویر جلوگیری به عمل آید. با توجه به شدت باران، سرعت شاتر را باید حداقل ۱/۲۵۰ یا بالاتر قرار دهید. گاهی اوقات رسیدن به چنین هدفی سخت می نماید اما شما عزم تان را جزم کرده اید تا از طراوت رنگ ها در باران لذت ببرید. در نهایت عکاسی در باران باعث ایجاد حالتی تار و وهم آلود به عکس تان خواهد شد که می تواند به رویایی تر شدن تصویرتان کمک شایانی نماید.
دیافراگم
دوربین را در حالت اولویت دیافراگم قرار دهید. در این حالت، تصاویر در عمق بیشتر و با نور روشن تر به ثبت خواهند رسید. در حالت ایده آل، دیافراگم دوربین گستره ای از (f / 4 یا f/1.4) را باید در باران برای شما فراهم نماید.
حالت ماکرو
روشن کردن حالت ماکرو در دوربین های DSLR راه بسیار خوبی برای گرفتن زیبا در زیر باران است، مخصوصا اگر نزدیک به سوژه گرفته شود. برای مثال، گرفتن یک عکس از یک تیغه علف با قطرات آب در حالت ماکرو تصویری واضح و شفاف از رنگ های زنده طبیعت برایتان به ارمغان خواهد آورد. اطمینان حاصل کنید که پس زمینه تار است به طوری که بیننده تمرکز بیشتره بر موضوع شما داشته باشد.
محافظت از دوربین و سایر تجهیزات
غیر از موارد ذکر شده، یکی از مهمترین اصول در هنگام عکاسی در باران، محافظت از دوربین و سایر تجهیزات از قطرات باران است. هیچگاه در زیر باران، لنز دوربین تان را تغییر ندهید، برای چنین کاری، اگر لازم بود، بهتر است زیر یک سرپناه رفته و اقدام به تعویض لنز بگیرید. حفظ بدن تان از سرما و خیس شدن واجب تر از عکاسی است. پس بارانی بپوشید. از پوشش ها یا کاورهای ضد آب برای دوربین تان استفاده کنید. در هنگام عکاسی در باران بهتر است از سایه بان های لنز بهره گیرید، پس از عکاسی نیز تمام سطوح دوربین و لنز خود را با یک پارچه نرم، خوب خشک نمایید.
انتهای پیام/