به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوين ؛ سرپرست معاونت
امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: مجتمع گوشت زیاران یکی از طرح های
راهبردی کشور و استان است که با هدف افزایش تولید و تعادل بخشی در تولید
گوشت قرمز راه اندازی می شود.
عباسعلی درافشانی در بازدید از واحدهای
پرورش دام ، تولید گوشت، خوراک دام ، کشتارگاه و سردخانه مجتمع گوشت زیاران
در جریان روند بازسازی، مرمت و راه اندازی این مجموعه بزرگ قرار گرفت.
وی
افزود: قزوین با داشتن دشتی مستعد برای فعالیت های دامداری در مرکز کشور و
مجاورت بازار گسترده مصرف گوشت قرار دارد و از این رو توسعه این مرکز از
اولویت های اقتصادی است.
سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری گفت: در
فاز بعدی هم به روز رسانی تکنولوژی و افزایش بهره وری و استفاده از
امکانات موجود در دستور کار قرار خواهد گرفت.
در این بازدید مقرر شد
موضوع کنترل مسائل بهداشتی مجتمع در مرحله اول با کمک اداره کل دامپزشکی و
جهاد کشاورزی استان و بکار گرفتن ظرفیتهای بخش خصوصی انجام شود.
همچنین
موضوع تامین دام از طریق مدیر پشتیبانی امور دام و اتحادیه دامداران استان و
رعایت مسائل زیست محیطی در 15 روز آینده اجرایی شود.
مجتمع زیاران
شهرستان آبیک با 240 هکتار مزرعه و تاسیسات صنعتی، دارای ظرفیت سالانه 490
هزار گوسفند، گاو و گوساله برای پرواربندی و کشتار صنعتی است.
انتهای پيام/