به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش تر نیز مورد ابتلا به این بیماری در دیگر شهرهای چین گزارش شده بود اما این اولین بار است که مسئولان بهداشت این کشور از شناسایی فرد آلوده به این ویروس در پایتخت خبر می دهند.
بر اساس گزارش اداره ملی بهداشت و کمیسیون تنظیم خانواده چین، ظاهرا فرد مبتلا به این بیماری یک زن 29 ساله است که هفته پیش در ونزوئلا بوده و در آن کشور دچار بیماری پوستی و التهاب شده است.
ظاهرا او هنگام بازگشت به کشور در فرودگاه شهر پکن توسط ماموران اداره بهداشت شناسایی و پس از مثبت بودن آزمایش های صورت گرفته بر روی وی، به بیمارستان منتقل می شود.
مسئولان استان گواندونگ در جنوب چین نیز امروز از شناسایی یکی دیگر از متبلایان به بیماری زیکا در این استان خبر داده اند. این استان تاکنون بیشترین مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
اولین مورد بیماری زیکا در چین نیز فردی 37 ساکن همین استان بود که او هم سفری به ونزوئلا داشت و کار درمان بر روی او همچنان ادامه دارد.
اداره ملی بهداشت چین پیشتر و به منظور کاهش نگرانی مردم اعلام کرده بود که به دلیل برودت هوا در کشور احتمال شیوع این بیماری کم است اما هم اکنون به دلیل شرجی شدن و افزایش تدریجی دمای هوا در بیشتر نقاط کشور، نگرانی شیوع این بیماری بار دیگر در میان مردم افزایش یافته است.
«شیوگ هوانگ» سخنگوی وزارت بهداشت چین اخیرا در سخنانی اعلام کرد که از زمان تایید اولین مورد آلودگی به ویروس زیکا در این کشور (اسفند ماه سال گذشته)، تاکنون 12 مورد بیماری در چین گزارش شده است و تدابیر بهداشتی لازم از همان زمان در کشور به مرحله اجرا گذاشته شده است.
کارشناسان وزارت بهداشت چین معتقدند که خطر ورود این ویروس همچنان وجود دارد و هوشیاری بالا در این مورد باید حفظ شود.
کارشناسان این وزارتخانه مدتی است که تحقیقات گسترده ای را درباره این ویروس و چگونگی مبارزه و مقابله با شیوع آن آغاز کرده اند.
ویروس زیکا یک ویروس قابل انتقال از پشه است که برای اولین بار در سال 1947 در اوگاندا در گونه ای از میمون ها به نام «رزوس» از طریق یک شبکه نظارت بر تب زرد شناسایی شد و برای اولین بار در انسان سال 1952 در اوگاندا و تانزانیا دیده شد. در حال حاضر، برزیل میزبان اصلی این ویروس است.
برزیل با بیش از سه هزار و 700 مورد کوچکی مغز (میکروسفالی) بدترین شرایط را بین کشورهایی دارد که ویروس زیکا در آنها شیوع پیدا کرده است.
در حال حاضر هیچ درمان و واکسنی برای این عارضه وجود ندارد و بهترین روش، پیشگیری از تماس با پشه ناقل بیماری است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/