به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛خرما میوه ای بسیار مقوی است كه مواد معدنی بسیاری چون آهن، پتاسیم، روی، و منگنز و ویتامین A B E را داراست.این میوه می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان كولون معده و... پیشگیری كند.
یكی از خواص خرما ملین بودن آن است. خاصیت دیگر خرما، خنثی كردن اسید اضافی معده است .
خرما می تواند با مهار رادیكال های آزاد از تخریب مولكولی و جهش رسانی ناشی از این رادیكال ها جلوگیری كند.
خرما دارای قند زیادی است. حدود ۷۰درصد آن را كربوهیدرات تشكیل می دهد كه ۶۰ تا ۶۵ درصد آن قندهای گلوكز و فروكتوز و ۲ /۵ درصد فیبر غذایی است به همین دلیل برای افرادی كه نمی توانند ساكاروز را تحمل كنند مناسب است.
خرما به تنهایی یك منبع غنی مواد معدنی است. فسفر موجود در خرما به اندازه مجموع فسفر موجود در زردآلو، گلابی و انگور است.
علت ابتلای بسیار كم ساكنان شبه جزیره عربستان به بیماری هایی نظیر تصلب شرایین، مرض قند و سرطان مصرف فراوان خرما است.
لازم به ذكر است زیاده روی در مصرف خرما موجب گرفتگی كبد و طحال شده و فشار خون را بالا می برد و سبب پوسیدگی و كرم خوردگی دندانها می شود.
انتهای پیام/