رییس اداره شیلات شهرستان دزفول گفت: 200 کیلوگرم محصول خاویار در شمال خوزستان تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ امان الله باقریان با تایید وجود 3 مرکز مجاز پرورش ماهیان خاویاری در استان خوزستان بیان کرد: با تعطیلی مزرعه پرورش ماهی بهبهان به دلیل کمبود آب در حال حاضر تنها 2 مزرعه مجوز دار در استان خوزستان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه مزارع پرورش ماهی خاویاری استان در شهرهای دزفول و شوش فعالیت دارند افزود: برای نخستین بار تولید خاویار در شمال خوزستان انجام شده است.

باقریان اظهار داشت: تاکنون تنها گوشت ماهی خاویار در شمال خوزستان تولید می شد، اما با تولید خاویار در شهرهای دزفول و شوش این 2 شهر به عنوان قطب تولید خاویار در استان وارد چرخه اقتصایی شدند.

رییس اداره شیلات شهرستان دزفول میزان تولید خاویار از ماهیان خاویاری مزارع دزفول و شوش را بین 500 گرم تا 90 کیلوگرم عنوان و خاطرنشان کرد: ماهی خاویاری پرورشی در این مناطق از نوع فیل ماهی که بهترین نوع ماهی خاویاری است می باشند.

وی اذعان داشت: بعد از شمال کشور، استان خوزستان از نظر تولید و پرورش ماهیان خاویاری در رتبه دوم قرار دارد که تولید این ماهیان در سایت جدید و با دستگاه های مدرن انجام می شود.
امان الله باقریان اظهار کرد: پارسال 120 تن گوشت ماهیان خاویاری در شهرهای دزفول و شوش تولید شد.

نخستین مزرعه فوق متراکم پرورش ماهیان خاویاری استان خوزستان اردیبهشت ماه سال 1393 در دزفول به بهره برداری رسید.

شرایط جوی و دمای مناسب هوای دزفول شرایط رشد و پرورش ماهیان خاویاری را در این منطقه فراهم کرده به طوریکه رشد و تولید این ماهی در دزفول 2 برابر میانگین کشور است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار