به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سید علی اصغر رفاهی در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد ضمن تشریح برنامه های سال جاری معاونت اجتماعی دادگستری پیرامون راهکارهای همکاری دو نهاد در اجرای این برنامهها بحث و تبادل نظر کرد.
وی به تعدد دستگاههای فعال در امر پیشگیری از وقوع جرایم و آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت : طبق بررسیهای انجام شده 57 دستگاه و نهاد در زمینه پیشگیری فعالیت کرده و گزارش میدهند اما بدلیل عدم همگرایی کافی و موازی کاری تاکنون نتیجه مورد انتظار حاصل نشده است.
این مقام قضایی به برنامههای معاونت اجتماعی دادگستری استان یزد اشاره کرد و اظهار داشت: درسال گذشته نزدیک به 74 برنامه اجرایی و عملیاتی گردید که با آمارهای بدست آمده در انتهای سال قریب به اتفاق این برنامهها بیش از صد درصد اجرایی شده اند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد درخصوص برنامههای سال جاری این معاونت عنوان کرد: درسال جاری مصر هستیم بحث آموزشهای پیش از ازدواج را برای زوجین درشرف ازدواج اجباری کنیم و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و چند دستگاه و نهاد دیگر مرکز مراقبت پس از خروج معتادین را برای اولین بار در استان یزد راه اندازی کنیم.
رفاهی در رابطه با دلایل و چگونگی راه اندازی مرکز تحکیم بنیان خانواده توضیح داد: علیرغم اینکه نزدیک به 40 درصد از زوجین مراجعه کننده به این مرکز با دریافت مشاورههای خانواده، حقوقی، مذهبی، روانشناسی و غیره به کانون گرم خانواده خود بازگشتند تا کنون این مرکز از سوی هیچ نهادی مورد حمایت مالی قرار نگرفته است.
این مقام قضایی درخصوص طرحهای پژوهشی این معاونت نیز که در انتظار تخصیص بودجه هستند گفت: طرح بررسی فراوانی دلایل گرایش به طلاق و شناخت مولفههای موثر در سازش در پروندههای ارجاعی به مرکز تحکیم بنیان خانواده در دست اقدام است که با بررسی و موشکافی این پرونده ها انتظار میرود علل اصلی طلاق در استان یزد مشخص گردد؛ همچنین طرح بررسی عوامل انسانی و محیطی موثر در تصادفات شهر یزد نیز جزو طرح های در دست اقدام است.
انتهای پیام/ش