به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.
یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید است.
کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن است.
کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک است، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند.
کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید است.
انتهای پیام/