وی ادامه داد: علوم انسانی سکان دار اداره جامعه در عرصه های گوناگون اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و غیره است و این جایگاه به عنوان رشته جامع و علمی در دانشگاه های ما تعریف می شود.
رییس دانشگاه تهران در خصوص نقش علوم انسانی در پیشرفت کشور، یادآور شد: آموزش ما باید در حوزه علوم انسانی تقویت شود، در واقع این علوم انسانی است که چارچوب های کلی هر اجتماع را تنظیم و تدوین می کند و با توجه به اهداف ملی هر کشور،به تعیین جایگاه نقش و کارکرد سایر علوم می پردازد.
وی عنوان کرد: تلاش برای توسعه کیفی و ارتقای سطح علوم انسانی به منظور دستیابی به توسعه متوازن بومی و هماهنگ در سایر علوم ضروری است زیرا عملا رشته های علوم انسانی نقش اساسی در توسعه هر جامعه ای دارند و نظریه پردازی ها در بسیاری از زمینه های مهم جامعه در این حوزه صورت میگیرد.
نیلی ادامه داد: سیاست دانشگاه تهران بر این اساس است که در جهت توسعه هر چه بیشتر در علوم انسانی قدم بردارد،و به همین دلیل به عنوان قدیمی ترین و گسترده ترین دانشگاهی که رشته های علوم انسانی را دارد در این زمینه باید فعال تر باشد.
رییس دانشگاه تهران گفت: كاربردی كردن علوم انسانی متناسب با نیازهای جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا كه اگر علمی جدای از مسائل و مشكلات جامعه باشد، جایگاه خود را پیدا نمی کند.
انتهای پیام/