به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سمنان ، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان در همایش تخصصی "صنعت مرغ و طیور استان سمنان" در شهمیرزاد، از صنعت مرغ و طیور به عنوان یکی از مهمترین بخشهای تولیدی در استان سمنان نام برد و اظهار کرد: سالانه بیش از 60 هزار تن مرغ و تخممرغ در استان تولید میشود و ظرفیت تولید 10 هزار تنی تخممرغ در استان وجود دارد.
سیدحسن میرعماد با اشاره به وجود 461 واحد مرغ گوشتی در استان، اظهار کرد: این واحدها سالانه 25 میلیون و 600 هزار قطعه جوجهریزی و در هر دوره 9 میلیون و 836 هزار قطعه جوجهریزی میکنند. واحدهای مرغگوشتی در استان سمنان سالانه به تنهایی 49 هزار و 600 تن مرغ تولید میکنند.
وی گفت: وزارتخانه جهادکشاورزی به منظور مدیریت تولید و کنترل بازار ظرفیت جوجهریزی دو میلیون و 226 هزار قطعهای را برای واحدهای مرغداری در استان سمنان در نظر گرفته است.
میرعماد به ظرفیت افزایش 30 درصدی تولید مرغ در استان اشاره کرد و افزود: چنانچه زنجیره تولید در استان، تکمیل و صنایع تکمیلی و واحدهای فرآوری در استان ایجاد شود، میتوانیم تولید مرغ در استان سمنان را بیش از 30 درصد افزایش دهیم.
وی با اشاره به وجود 35 واحد مرغ تخمگذار در استان، خاطرنشان کرد: این واحدها ظرفیت تولید یک میلیون و 772 هزار و 500 قطعه را در هر دوره دارند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان از تولید نشدن مرغ با سایز استاندارد به عنوان مهمترین مانع صادرات مرغ در استان یاد کرد و گفت: اگر واحدهای تولیدی به سمت تولید مرغ با سایز بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 800 گرم باشند، به تدریج امکان صادرات مرغ در استان فراهم میشود. در حال حاضر وزن مرغها در استان حدود 2.5 کیلوگرم است که با سایز استاندارد فاصله دارد، لذا باید مصرف مرغ با سایز استاندارد در سطح استان و کشور فرهنگ سازی شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان با اشاره به وجود پنج واحد مرغ مادر گوشتی و یک واحد اجداد مرغ گوشتی در این استان خبر داد و اضافه کرد: این واحدها به ترتیب ظرفیت تولید 230 هزار قطعه و 13 هزار قطعه در هر دوره را دارند.
انتهای پیام //ف