به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان سیستم "نوار حسگر فعالیت عضلانی" (اثر M.A.S.S.) را تولید کردهاند که از یک بازوبند مملو از حسگرهای فشار جاسازی شده در یک سوکت استفاده کرده و حرکات عضلات باقیمانده فرد را پیگیری میکند. این حرکات در نهایت با الگوریتمهایی نقشهبرداری میشوند تا قصد کاربر را رمزگشایی کنند.
سیستم مذکور همچنین قادر به استفاده از دادههای ورودی برای انجام پیشبینی آنی و ارتقای عملکرد آینده است. این فناوری در ابتدا برای کمک به بازیابی بیماران سکته طراحی شده بود اما محققان دریافتند که این سیستم همچنین تاثیر بزرگی بر روی زندگی معلولان دارد.
این سیستم که اکنون بر روی دست بیونیکی Bebionic3 اعمال شده، در حال حاضر در اختیار دنی لتاین، اسکیباز پارالمپیک قرار گرفته که اظهار کرده سیستم به وی اجازه داده انگشت اشاره و کوچکش را برای نخستین بار پس از 35 سال حس کند.
لتاین در نخستین دور از مسابقات "اسکلت بیرونی" در زوریخ در ماه اکتبر شرکت خواهد کرد. "المپیک سایبورگ" به افراد دارای معلولیت اجازه میدهد تا با استفاده از اندام رباتیک در رقابتهایی همچون برش دادن نان و باز کردن در قوطی شرکت کنند. اگرچه این رقابتها مانند مسابقاتی همچون دوومیدانی نیست، اما برگزارکنندگان امیدوارند که این رقابتها به بروز نوآوری کمک کرده و به افراد دارای معلولیت اجازه دهد مجددا استقلال خود را بدست بیاورند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/