به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛دکتر زهرا عبداللهی درباره جزییات برنامههای جدید اداره بهبود تغذیه وزارت
بهداشت در سال 95 گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر تغذیه و الگوی غذایی
یکی از مهمترین ریسک فاکتورهای بیماریهای غیرواگیری چون، دیابت و
سرطانها است، یکی از اولویتهای ما نیز بحث اصلاح الگوی مصرف غذایی است.
وی
افزود: بنابراین ما در اهداف کلانمان بر روی اصلاح الگوی مصرف، کاهش مصرف
قند، نمک و چربی و اقدامات فرهنگی، آموزشی و بهرهگیری از بسیجهای آموزش
همگانی برای انجام این اقدامات کار میکنیم. جهت کاهش میزان مصرف قند، نمک
و چربی همکاری با صنایع غذایی و سازمان ملی استاندارد، بازنگری در
استانداردهای محصولات غذایی، در دستور کار است.
وی همچنین اظهار
کرد: در عین حال بحث ارائه محصولات غذایی سلامتمحور در بازار، به طوریکه
در دسترس مردم باشند را از اولویتهایمان در سال جدید قرار دادهایم.
غنیسازی روغن با 2 ویتامین؛ امسال
عبداللهی
با اشاره به برنامه پیشگیری و کنترل ریزمغذیها، از توسعه برنامه
مکملیاری ویتامین D و توزیع مگادوز 50 هزار واحدی ویتامین D در
دبیرستانهای دخترانه و پسرانه و همچنین از طریق شبکه بهداشتی و درمانی
کشور برای زنان میانسال و سالمندان در سال جاری خبر داد.
وی همچنین
اظهار کرد: در عین حال برنامه غنیسازی آرد با ویتامین D و غنیسازی روغن
با ویتامین A و D را امسال در برنامههایمان داریم تا بتوانیم از این طریق،
کمبود ویتامینهای A و D را کنترل کنیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/