به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، « شه له کینه » که نوعی نان و یا فتیر خوشمزه و پرچرب خاص ایلامی ها و برخی دیگر از مناطق غرب کشور است بخاطر راحت درست شدن خمیر آن و دسترسی آسان به مواد اولیه در شهرستان های مختلف استان در فصل بهار و گاهی فصل های دیگر با علاقه خاصی تهیه شده و مصرف می شود.
گفتنی است این غذا که بیشتر مواقع بصورت عصرانه تهیه و مصرف می شود در بین مردم این استان علاقمندان بسیاری داشته و البته بصورت های گوناگون تهیه می شود.
همچنین در فصل بهار و همزمان با آغاز تعطیلات نوروزی و بعد از آن ،ایلامی هایی که برای گذراندن تعطیلات به دامن کوهستانهای این استان می روند معمولا یکی از غذاهایی که در این روزها تهیه و مصرف می شود
نان پرچرب « شه له کینه » در شهرستانهای جنوبی و غربی به نام "چزه " بوده است که می شود گفت در بین همه مردم این استان علاقمندان خود را دارد.
انتهای پیام/ب