یک سرآشپز در کالیفرنیا قصد دارد تا در منوی غذایش از شاه‌دانه استفاده کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، سرآشپز کالیفرنیایی کریس سایف قصد دارد که با استفاده از فرصت قانونی شدن ماریجوانا در آمریکا از این ماده در منوی رستوران خود استفاده کند.

ایالت کالیفرنیا در حال آماده شدن برای احتمال قانونی شدن ماریجوانا در ماه نوامبر می‌باشد .

آشپزی با شاه‌دانه + تصاویر

کریس سایف که در رستوران‌های بزرگ نیویورک و کالیفرنیا کار کرده است این فرصت را غنیمت شمرده است و قصد دارد در منوی غذای رستورانش شاه دانه دم کرده را نیز قرار دهد.

کریس سایف می‌تواند با این کار رستوران‌ها را به فکر نوشیدنی‌هایی دیگر و البته خطرناک به جز مواردی معمولی که در منوی همه رستوران‌ها وجود دارد بیندازد.

آشپزی با شاه‌دانه + تصاویر

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۰۳:۳۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
فکرشو بکن جای سبزی همراه غذا یه مشت ماریجوانا بخوری
آخرین اخبار