به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر موسوی نسب گفت: این کلاس آموزشی به منظور پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام برای کلیه شاغلین در امر فرآورده های خام دامی با هدف آشنایی و همچنین ارتقاء سطح آگاهی گروه های هدف موردنظر برگزار شد.
وی با اشاره به حضور 31 نفر از شاغلین در حوزه بهداشت مواد غذائی با منشا دامی افزود: در این خصوص برنامه منظمی شامل مشخصات و زمان برگزاری هردوره، محل برگزاری و مدرس دوره تدوین گردید و باتوجه به هماهنگی های انجام گرفته کلاس های مورد نظر در وقت مقرر برگزار خواهد شد.
موسوی خاطرنشان کرد: بالا بردن سطح دانش و آگاهی افراد مرتبط با دام و فرآورده های خام دامی می تواند در بهبود بهداشت و سلامت گوشت و سایر فراورده های خام دامی و همچنین حفظ بهداشت فردی و محیط اطراف تاثیر بسزایی ایفاء نماید.
انتهای پیام/گ