به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از
روابط عمومی چهارمین جشنواره «اعتیاد و رسانه»؛ فرهاد توحیدی عضو هیأت انتخاب این جشنواره گفت: هدفگذاری جشنوارههای موضوعی مانند جشنواره اعتیاد و رسانه مهم است.
وی با بیان اینکه جشنواره «اعتیاد و رسانه» بیشتر برنامهسازان را جستجو میکند، افزود: در واقع هدف اصلی از برگزاری، رشد کمی و کیفی آثاری است که در این حوزه ساخته میشود؛ زیرا همه این آثار از طریق رسانههای جمعی مخصوصا صدا و سیما در معرض دید تماشاگران قرار گرفته است و البته فعالیت تلویزیون در این زمینه بیشتر بوده است.
این عضو هیئت انتخاب جشنواره «اعتیاد و رسانه» گفت: این نوع آثار را بیشتر بخشهای دولتی میسازند و یا تلویزیون بر روی آنها سرمایهگذاری میکند درحالیکه بهتر است تا تنوع بیشتری در این نوع آثار وجود داشته باشد تا مورد توجه قرار گیرند.
توحیدی ادامه داد: جشنواره «اعتیاد و رسانه» از نظر کارکرد جشنوارهای نیست که از طریق نشان دادن فیلمها به مردم پیامی به آنها ابلاغ کند زیرا این فیلمها در گذشته به گیرندگان پیام رسیده است. بنابراین هدفگذاری، ارزیابی و دادن جایزه به بهترین آثار است که به کیفیتر شدن آثار منجر میشود.
وی خاطرنشان کرد: از نکات مهمی که در این نوع جشنوارهها باید به آن توجه داشت، سطح کیفی آثار است. متاسفانه برخی از آثاری که به جشنواره «اعتیاد و رسانه» رسیده است، از سطح کیفی بالایی برخوردار نیستند. لازم است تا جشنواره اعتیاد برای انتخاب آثار ارسالی سختگیری بیشتری کند.
توحیدی یادآور شد: باید توجه داشت که اگر آثار رسیده به جشنواره از سطح کیفی بالایی برخوردار نباشند، درواقع اتلاف منابع است. درحالیکه اگر در این جشنواره سلیقهسازی از طریق معیارهای کیفی و استاندارد فنی صورت گیرد، شاید در امتیاز برنامهسازی و کسانی که کار میکنند موثر باشد. در غیر این صورت تبدیل به مراسمهای روتینی میشود که تنها برگزارکننده هستند تا بگویند در زمینه اعتیاد فعالیتی انجام دادهاند.
چهارمین جشنواره سراسری «اعتیاد و رسانه» شامل آثار هنری و رسانهای با موضوع اعتیاد است که اردیبهشت ماه سال جاری با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.
انتهای پیام/