به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان .، رضا نجفی در افزود: در استان محصولات گرمسیری زیادی از جمله خرما، موز ، انبه ، چیکو، گواوا(زیتون محلی)، پاپایا (خربزه درختی) ، کنار ، نارگیل و تمبر هندی کشت می شود.
وی همچنین با اشاره به سطح زیر کشت انگور یاقوتی در استان ادامه داد: سطح زیر کشت انگور یاقوتی در استان سه هزار و 590 هکتار می باشد.
وی در خصوص تولید موز در استان نیز افزود: سطح زیر کشت موز در استان چهار هزار و 500 هکتار می باشد که تولید این محصول در هر یک هکتار از زمین های کشاورزی به 32 تن می باشد.
وی همچنین سطح زیر کشت انبه در استان را یک هزار و 355 هکتار بیان کرد و گفت: در هر یک هکتار از زمین های زیر کشت محصول انبه ، تولیدی با میانگین 14 هزار کیلوگرم انجام می گیرد.
انتهای پیام/گ