به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران در مراسم امضای این قرارداد گفت: با توجه به ماهیت کار صنعت حفاری، در سالهای اخیر رسیدگی به نیازهای کارکنان بویژه موضوع سلامت آنان در دستور کار قرار داشته است و با جدیت دنبال میشود.
محمدرضا تاکایدی، با اشاره به برخورداری این شرکت از ٧٥ دستگاه حفاری خشکی و دریایی و تجهیزات خدمات جانبی، اظهارکرد: هماکنون ١٥٠ پرشک مجرب به صورت اقماری روی دکل های حفاری در مناطق مختلف کشور حضور دارند.
تاکایدی تصریح کرد: آرامش خاطر کارکنان بویژه نیروهای عملیاتی و ارائه خدمات به خانوادهها و افراد تحت تکفل آنها، سبب رضایت، بالارفتن انگیزه کار و تلاش مضاعف میشود.
همچنین معاون توسعه امور درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به اهمیت ارتباط میان مراکز عملی و آموزشی با مجموعه های صنعتی اشاره کرد و یادآور شد: همکاری میان شرکت ملی حفاری و این دانشگاه می تواند زمینه ساز اجرای پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی اثرگذار و ثمر بخش را فراهم سازد.
در این مراسم رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز با معرفی این دانشکده و امکانات تجهیزاتی آن، گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات موجود، کلینیک تخصصی این دانشکده هم اکنون قادر است روزانه ٥٠ بیمار را در نوبت بعدازظهر پذیرش کند.
دکتر محمود جهانگیرزاده افزود: برنامه فعال سازی کلینیک در نوبت صبح نیز در دستور کار قرار دارد و کارکنان شرکت ملی حفاری ایران اکنون می توانند از طریق تماس با شماره تلفن (٠٦١٣٣٣٦٨٠٥٩) یا به صورت حضوری پذیرش و از ساعت ١٥ تا ٢٠ به این مرکز مراجعه کنند.
وی با بیان این که طرح راه اندازی سایت این مرکز بهداشتی و درمانی در حال اجراست، یادآور شد: ساختمان کلینیک در میدان دانشگاه، جنب اورژانس ١١٥ واقع و دارای بخش های پذیرش، رادیولوژی، تشخیص، ترمیمی، درمان ریشه، جراحی، پروتز، ارتودنسی و بخش اطفال است.
انتهای پیام/و