به گزارش خبرنگار
احزاب و تشکلهای گروه
سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی صبح امروز در حاشیه مراسم ترحیم والده محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخاب ریاست مجلس دهم از میان گزینههای علی لاریجانی و محمدرضا عارف اظهار داشت: بحث ریاست مجلس به مجموعه نمایندگان بازمیگردد. ما فکر میکنیم باید به مدلی دست پیدا کنیم که در آن شکست وجود نداشته باشد.
وی در همین باره اضافه کرد: با توجه به اینکه هر دو شخصیت از سرمایههای بزرگ کشور و نظام هستند بایستی به یک راه حل و مدلی برسیم که حرمت هر دو نفر حفظ شود.
جلالی ادامه داد: در مجلس آینده باید به یک جمعبندی برسیم که در آن مدیریت مجلس به طور تعاملی پیش رود.
رئیس فراکسیون راهروان ولایت با تاکید بر اینکه مجلس دهم بایستی کار خود را با وحدت آغاز کند گفت: مردم نباید احساس کنند که ما درباره کرسی مجلس با هم درگیر هستیم. نباید مجلس از ابتدا در مجلس تفرقهای ایجاد شود چرا که این موضوع به مجموعه کارآمدی مجلس آسیب خواهد رساند.
جلالی در ادامه با بیان اینکه نگاه مجلس به اقتصاد مقاومتی باید بر اساس اقدام و عمل باشد خاطرنشان کرد: باید مجلسی ایجاد کنیم که با نگاه کارشناسی و متعادل جهت حل مشکلات با دولت همکاری کند.
وی در ادامه و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما در نشست سراسری ائتلاف امید که قرار است 18 اردیبهشت برگزار شود حضور خواهید داشت گفت: هنوز جزئیات این نشست را نداریم. بحث فراکسیونها باید با تشکیل مجلس شکل بگیرد. افرادی تلاش دارند که قبل از شروع مجلس یارگیری کنند و جلساتی در این باره تشکیل دهند اما قاعدتا چنین جلساتی پایدار نخواهد ماند.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در همین باره افزود: وقتی مجلس تشکیل شود، آرایشها متفاوت خواهد بود. ما بیشتر به این فکر میکنیم که آرایش مجلس آینده به گونهای نباشد که با ایجاد رقابتهایی به اصل کارآمدی مجلس ضربه وارد کند.
جلالی تصریح کرد: چنانچه رقابتی میخواهد شکل بگیرد باید بر اساس یک نگاه دقیق کارشناسانه باشد تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به سوال دیگری درباره تداوم حضورش در مرکز پژوهشهای مجلس گفت: مسئولیتهای مجلس تا انتهای همین مجلس است طبیعی است که من هم در مرکز پژوهشها تا انتهای مجلس نهم به طور قانونی حضور خواهم داشت و بعد از آن بایستی مجددا هیئت رئیسه مجلس که هیئت امنای مرکز پژوهشها است؛ در این خصوص تصمیمگیری کند.
رئیس فراکسیون رهروان ولایت درباره احتمال حضور محمدرضا عارف در مرکز پژوهشهای مجلس اظهار داشت: نمیتوانیم از قبل در این خصوص پیشبینی و پیشگویی کنیم بایستی صبر کنیم تا مجلس شکل بگیرد.
جلالی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما چقدر برگزاری نشست ائتلافی میان عارف و لاریجانی را قبل از شروع به کار مجلس ضروری میدانید ابراز کرد: این دو نفر هم عاقل هستند و هم بالغ و طبیعتا خودشان تصمیم میگیرند. تماسهایی هم بین این دو شخصیت بوده است و تا انجایی که من اطلاع دارم تا کنون لاریجانی دو مرتبه به طور تلفنی با عارف به مناسبتهایی تماس داشته است.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در همین باره اضافه کرد: طبیعی است که ما از تاریخ 8 خرداد در دهکده کوچکی به نام مجلس با یکدیگر همکار میشویم لذا هر چقدر بتوانیم ارتباطات خود را تقویت کنیم به نفع کارآمدی مجلس خواهد بود.