وي افزود: هم اكنون پيشرفت اجراي طرح هاي هادي در كشور 34 درصد، در آذربايجان شرقي 36 درصد و در شهرستان بناب 74 درصد است كه شهرستان بناب بالاتر از متوسط استان و كشور طرح هاي هادي را اجراي كرده است.
مديركل بنياد مسكن استان از آمادگي اين نهاد براي همكاري با دهياران و ساير دستگاه ها جهت اجراي طرح ها و طرح هاي بنياد مسكن خبر داد و گفت: اميدواريم بناب به عنوان پايلوت در زمينه اجراي طرح هاي بنياد مسكن، الگويي براي ساير شهرستان ها معرفي شود.
فرماندار بناب نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از وضعيت اجراي طرح هاي بنياد مسكن در اين شهرستان گفت: شهرستان بناب داراي 28 روستاست كه 60 هزار نفر از جمعيت 140 هزار نفري شهرستان را در خود جاي داده اند.
فرج اللهي افزود: تاكنون در 25 روستاي اين شهرستان طرح هادي اجرا شده ولي هنوز در سه روستا طرح هادي اجرا نشده است.
وي گفت: سال گذشته براي اجراي 17 طرح بنياد مسكن در روستاها 16 ميليارد و 150 ميليون ريال اعتبار اختصاص يافت و طي اين مدت 53 ميليارد ريال اعتبار نيز از محل اعتبارات دهياري ها هزينه شده است.
فرج اللهي با اشاره به وضعيت روستاهاي اين شهرستان و سكونت جمعيت زياد در اين روستاها خواستار توزيع و تخصيص اعتبارات براساس شاخص جمعيت شد.
وي در ادامه به ساخت و سازهاي غيرقانوني در روستاهاي شهرستان اشاره و خاطر نشان كرد: 11 روستاي شهرستان نياز به بازنگري دارد كه به علت عدم بازنگري، مردم براي احداث ساختمان مجبور به تخريب اراضي كشاورزي هستند.
در ابتداي اين نشست رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي بناب گفت: هم اكنون فاز اول طرح هادي در 20 روستا، فاز دوم در 12 روستا و فاز سوم نيز در چهار روستا اجرا شده است.
قاسمي افزود: براي اجراي 19 كيلومتر طرح هادي در روستاهاي بناب 64 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.