در این روش، به صفحهٔ نقره ای مدتی بخار ید داده تا قشر نازکی از یدور نقره بر روی آن قرار گیرد سپس این صفحه را در دوربین گذارده و عکس برداری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ داگرئوتایپ یا داگرئوتیپ نخستین روش موفق در ثبت عکس های دائمی و استفادهٔ تجاری ازعکاسی است. در این روش، به صفحهٔ نقره ای مدتی بخار ید داده تا قشر نازکی از یدور نقره بر روی آن قرار گیرد سپس این صفحه را در دوربین گذارده و عکسبرداری می‌کنند. این روش را لوئی داگر مخترع و عکاس فرانسوی در سال 1837 میلادی اختراع کرد.
هنگامی که داگردر تابستان 1839 اختراع عظیمش را به عموم مردم اعلام کرد، در مورد نحوه کارکردن با آن توضیح داد، اما به راستی نگفت که داگرئوتیپ به چه کاری می آید.
فرآیند داگرئوتیپ معجزه عصر علم بود و به مانند هر معجزه ای خودش را توجیه می کرد. نقاشان می گفتند که داگرئوتیپ کمک بزرگی برای هنر است، و به نظر فیزیک دانان کمک بزرگی برای علم؛ ولی موضوع مهمی که همگان موافقش بودند، این بود که داگرئوتیپ، حیرت انگیز است. در واقع تصاویری که به حد کمال زیبا و بی نظیر می نمودند، مستقیما به وسیله نیروهای طبیعت ایجاد شده بود.


عکاسی




کاربرد واقعی داگرئوتیپ ثبت چهره میلیون ها انسان بود. از میان هزاران هزار داگرئوتیپی که باقیمانده است، یک درصدشان هم نمایی از ساختمان، آبشار یا خیابان را نشان نمی دهد. اغلب این مردم، جز در جمع خانوادگی شان، تقریبا به همان اندازه که اکنون چهره شان برای ما ناشناس است، هنگامی که زنده بودند نیز ناشناس بودند.


عکاسی


عکاسی

عکاسی

عکاسی

داگرئوتیپ اصیل تصویری کوچک است، معمولا کوچکتر از کف دست، و بر سطح تقره ای بسیار صیقلی به حیات خود ادامه می دهد چنین تصویری به دلیل اینکه بی نهایت ظریف و پر جزییات است، باید درون جعبه ای نگهداری شود.



انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.