گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
راسته با استخوان |
280000 |
بدون غدد لنفی |
2 |
ران
پاک کرده با استخوان |
335000 |
بدون
دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
3 |
سردست (با گردن و
جناق 7 دنده) |
280000 |
سردست، سینه، ماهیچه، گردن،
جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
4 |
کفدست
با ماهیچه |
330000 |
بدون
دنده، سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
|
کف دست بدون ماهیچه |
320000 |
بدون دنده
.سینه.ماهیچه.گردن.جناق.استخوان کتف |
5 |
قلوه
گاه با استخوان |
180000 |
- |
6 |
قلوه گاه بی استخوان |
190000 |
بدون استخوان، بدون
سرسینه و چربی اضافه |
7 |
گردن |
265000 |
شامل
7 مهره، کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی |
8 |
ماهیچه |
355000 |
همراه با گل ماهیچه |
9 |
شقه |
280000 |
لاشه
با برش طولی بدون دنبه |
گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
راسته پاک کرده |
330000 |
بدون چربی همراه با
دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
2 |
ران
پاک کرده |
310000 |
بدون
غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
3 |
سردست پاک کرده |
290000 |
بدون غده و چربی با
صلابت (قوام گوشت) |
4 |
فیله
پاک کرده |
420000 |
کاملاً
پاک شده و فاقد چربی زائد |
5 |
قلم |
25000 |
برش خرده |
6 |
قلوه
گاه |
200000 |
بدون
چربی و پوست اضافه |
7 |
گردن |
270000 |
کاملاً پاک شده |
8 |
ماهیچه |
310000 |
کاملاً
پاک شده |
9 |
دنبالچه |
195000 |
پاک شده |
انتهای پیام/