به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رییس مجمع خیرین سلامت خوزستان گفت: امنیت یکی از سرفصلهای سلامت است و در احادیث نیز مقوله سلامت مقدم بر امنیت و سایر موارد آمده است. ایجاد امنیت و برخورد با تخلفات به عنوان وظایف نیروی انتظامی، بخشی از اقدامات جهت حفظ سلامت است.
کاظم شایسته افزود: مبلغ 60 میلیارد تومان جهت کمک و درمان معتادان اختصاص داده شده است ولی کاش مشابه این رقم نیز برای کشیدن دیوار بتونی میان مرز ایران و افغانستان جهت جلوگیری از آلودگی جوانان کشور به مواد مخدر اختصاص مییافت.
رییس مجمع خیرین سلامت خوزستان با تاکید بر لزوم پیشگیری از ابتلا به بیماریها عنوان کرد: خودمراقبتی، اصلیترین موضوع در پیشگیری از ابتلا به بیماریها است و لازمه خود مراقبتی نیز آموزش است که باید به این نکته توجه و روی آن کار شود زیرا به عنوان مثال، افراد بسیاری به بیماریهایی مانند دیابت مبتلا هستند و از بیماری خود اطلاع ندارند.
وی بیان کرد: وجود آلودگی زیستمحیطی از جمله آلودگی آب و هوا، پایین آمدن کیفیت مواد غذایی، آلایندههای کشاورزی و سایر موارد، بسیار نگرانکننده است و نتیجه این آلودگیها افزایش بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت است.
شایسته با اشاره به میزان هزینههای درمان افزود: بودجههای ملی جهت هزینههای درمانی کافی نیست و بنابراین در حوزه سلامت و درمان، به حضور و مشارکت خیرین نیاز است و با توجه به وجود مشکلاتی در خوزستان، باید از پتانسیلهای موجود در استان به شکلی مناسب در حوزه سلامت استفاده کرد.
وی گفت: لازم است که راههای جلب و جذب خیرین در حوزه سلامت را یافت و میان خیرین و عرصه سلامت اعتمادسازی ایجاد شود. همچنین باید در برنامههایی وسیعتر، مسایل سلامت را برای خیرین روشنتر بیان کرد تا مردم و خیرین نیز بهتر بتوانند کمک و مشارکت کنند زیرا با بیان نیازهای موجود، هر شخص خیر میتواند بنا بر انتخاب خود در رفع یک یا چند نیاز مشارکت کند.
انتهاي پیام/و