جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با موضوع بزرگداشت دهه تکریم و غبارروبی مساجد و با حضور نمایندگان دستگاه ها و نهادهای استان برگزار شد.

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران صبح امروز هشتم اردیبهشت در مرکز فرهنگی آموزشی محراب برگزار شد. در این جلسه راهکارهای ارتقا کمی و کیفی مراسم بزرگداشت دهه تکریم و غبارروبی مساجد مورد گفتگو قرار گرفت.

این نشست با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، آقای صباغ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین آقایی معاون هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام و المسلمین کرمی معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد، نمایندگان دستگاه ها و نهادهای تهران و جمعی دیگر از مدیران مرکز برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در این مراسم با بیان اینکه از چند سال پیش این موضوع مطرح شد که نباید تنها بحث تمیز کردن مسجد مورد توجه قرار گیرد، گفت: دهه تکریم و غبارروبی فرصتی است برای شناخت ظرفیت های تازه مساجد و ما باید در این دهه توجه عموم مومنین را به این نهاد مقدس معطوف کنیم و همه نهادها وظیفه ای برای خودشان مشخص کنند.

وی ادامه داد: با این نگاه نام دهه تکریم و غبارروبی مساجد نام گذاری شد و فرهنگ سازی خوبی انجام شد. رویکرد ما این است که خود مساجد برای شناخت کارکردهای مسجد به میدان بیایند و در مسجد از خود مسجد سخن گفته شود و هر مسجدی ظرفیت های خاموش خود را برای ترویج معارف اسلامی و انقلاب اسلامی کشف کند.

رئیس مرکز تاکید کرد: در حال حاضر ما یک برنامه مشخص و دقیق داریم. در سالهای قبل برنامه ریزی شده، سرمایه گذاری شده و ائمه جماعات و فعالان مساجد توجیه شده اند و همچنین تشویق های مادی مناسبی انجام شده است و مساجد فعال به میدان آمده اند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش بیان نمود: هر سال یک رویکرد خاصی را دنبال می کنیم. در سالهای گذشته خانواده، کودک و نوجوان و جوان مد نظر قرار گرفته اند و امسال هم رویکرد «مسجد و بانوان» انتخاب شده است.

حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری با اشاره به اینکه بسته فرهنگی مشخصی برای عناوین روزها و محتوای مورد نیاز تنظیم شده است، یادآور شد: ١٤ و ١٥ خرداد امسال در دهه تکریم واقع شده است و این یک فرصت است که می توان از ظرفیت مساجد بهترین استفاده را برد.

وی در پایان خبر داد: در برنامه های دهه تکریم و غبارروبی مساجد  از خیرین مسجد ساز هم تقدیر خواهد شد.  

در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام و المسلمین کرمی، معاون فرهنگی مرکز، تبیین کارکردهای اصیل مسجد، جلب توجه افکارعمومی به مسجد، تقدیر از زحمات کارگزاران مسجد و ایجاد نشاط معنوی در آستانه ماه مبارک رمضان را از رویکردهای ستاد بزرگداشت دهه تکریم و غبارروبی مساجد بر شمرد.

وی با اشاره به اهمیت بحث اطلاع رسانی در این زمینه بیان کرد: در بحث رسانه مدیران شبکه ها اعلام آمادگی کرده اند چرا که ما به دنبال یک جریان سازی رسانه ای هستیم.

وی با مروری بر عناوین روزهای دهه تکریم و غبارروبی،  کودک و نوجوان، جوان، بانوان، نهضت قرآنی و ترویج نماز جماعت صبح را از اولویت های موضوعی مرکز در دهه تکریم دانست.

معاون فرهنگی مرکز در ادامه تشکیل جلسات با موضوع بزرگداشت دهه تکریم در دستگاه ها، ابلاغ دستورالعمل به واحد های شهرستان ها برای انجام فعالیت ویژه در سطح شهرستان، شرکت مدیران در برنامه غبارروبی مساجد و همراهی با نمازگزاران و نصب بنر و پوستر و اطلاعیه ها دهه تکریم و غبارروبی مساجد را به عنوان پیشنهادهایی برای بهره مندی بیشتر از ظرفیت دهه تکریم در تعامل با دستگاه ها قلمداد کرد. 

در بخش دیگری از این نشست آقای صباغ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر لزوم نامه نگاری با روسای دستگاه ها و دعوت از آنها برای شرکت در یک نشست مشابه، گفت: شورای سیاستگذاری برای غنی تر شدن مراسم دهه تکریم هر کاری بتواند انجام می دهد چرا که جرقه یک اتفاق مهم در باره همکاری دستگاه ها در برگزاری دهه تکریم و غبارروبی مساجد زده شده است. 

در بخش دیگری از این نشست مباحثی مربوط به برگزاری مراسم ١٤ و ١٥ خرداد و همچنین مراسم بزرگداشت هفتم تیر مطرح شد. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار