مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: برای ارتقای سرانه تولید استان تمام محصولات بومی استان از جمله صنایع دستی و محصولات کشاورزی استاندارسازی می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ محمود رضا نیازی گفت: تا کنون 10 استاندارد بومی از جمله استانداردهای زیرگیوه پارچه ای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (2 مورد)، نان خرمایی، اسانس چویر ، ارغوان بافی (سبد)، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود تدوین شده است.

وی افزود :اداره کل استاندارد استان کرمانشاه به منظور ارج نهادن به هنر و صنایع دستی استان و با توجه به جایگاه ویژه صنایع دستی کرمانشاه در بین صنایع دستی کشور از تدوین چنین استانداردهایی توسط متخصصان و کارشناسان مربوطه استقبال می کند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.