معاون فنی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اظهار داشت: بیش از 2 هزار گونه گیاهی در استان رویش دارد که 400 نوع آن دارای خواص خوراکی، درمانی وصنعتی است و 45 در صد از آنها در سبد عطاری ها وکارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
عبد الرضا مهاجری ارزش سالانه این گونه های طبیعی را 16 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 300 هزار نفر در عرصه گونه های گیاهی مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه اصفهان از نظر تولید سالانه کتیرا با برداشت 150 تن، عنوان مهم ترین تولید کننده در سطح کشور را از آن خود کرده است افزود: گونه هایی دیگری نظیر موسیر، کرفس کوهی، تره، کنگر، آنغوزه و باریجه از دیگر محصولات تولیدی اصفهان در عرصه خوراکی، درمانی وصنعتی است.
مهاجری در پایان گفت: با توجه به اینکه گونه های طبیعی به دلیل مصرف بی رویه
در مناطق بهره برداری در حال انقراض هستند که باید با کشت و توسعه صحیح رویش ها
اقداماتی بیشتر و موثرتری انجام شود.
انتهای پیام/م