در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
واریز سود بیش از ۴۰ میلیون سهامدار عدالت معطل شرکت مپنا
به گفته عیسی غیاث یزدی ، برخی از صاحبان رستوران ها برای تهیه گوشت قرمز و مرغ با قیمت ارزان تر، اقدام به خرید این اقلام از مراکز زیرزمینی و غیرمجاز می کنند.
وی افزود: در مراکز غیر مجاز قطعه بندی فراورده های خام دامی در شرایط غیربهداشتی و بدون نظارت و به صورت مخفیانه انجام می شود و اکثر مرغ های تاریخ مصرف گذشته یا ضایعاتی محصول این مراکز هستند .
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این موضوع به عنوان یک معضل بهداشتی در جلسه ای با حضور رئیس اتحادیه صنف رستوران ها و تالارهای پذیرایی قزوین مورد بررسی قرار گرفت.