به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیتالله محسن حیدری درخصوص 15 رجب، سالروز تغییر قبله مسلمانان از بیتالمقدس به خانه کعبه، اظهار کرد: پیروان هر آیین و مذهبی، جهتی را به عنوان نماد قداست، معنویت و وحدت خود دارند. هنگامی که اسلام ظهور کرد قبله اصلی مسلمانان کعبه بود اما آن زمان کعبه محل پرستش بتها بود که اگر پیامبر اسلام (ص) به سوی کعبه نماز خود را ادا میکرد افراد چنین میپنداشتند که اسلام، دین بتپرستی است.
وی ادامه داد: برای اینکه چنین برداشتی نشود، پیامبر(ص) و مسلمانان موقتا به سمت بیتالمقدس که مرکز توحید و عاری از بت بود، نماز خود را ادا کردند و پس از آن، یهودیان علیه اسلام جوسازی کردند و این گونه میگفتند که اگر اسلام دین مستقلی است چرا قبله آن تابع قبله یهودیان است و چنانچه دین مستقلی نیست، پس فرع دین یهود است.
امام جمعه موقت اهواز افزود: یهودیان با این جوسازی موجب تضعیف روحیه مسلمانان شدند و پیامبر(ص) نیز از این مساله بسیار ناراحت بودند و پس از آن وحی نازل شد که قبله تغییر خواهد کرد.
وی گفت: پیامبر(ص) در مسجد بنیسالم در مدینه مشغول ادا کردن نماز ظهر بود که در اواسط نماز وحی نازل شد مبنی بر تغییر قبله از بیتالمقدس به سوی کعبه و پس از آن مسلمانان به سوی کعبه تغییر قبله دادند و به همین جهت آن مسجد، ذوقبلتین نامیده شد.
نماینده خوزستان در مجلس خبرگان بیان کرد: با تغییر قبله از بیتالمقدس به کعبه، نقشه یهودیان مبنی بر تضعیف مسلمانان خنثی شد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام /