به گزارش گروه استان
های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباسمدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال 23 هزار تن محصول انبه برداشت شود که نسبت به پارسال 10 درصد افزایش یافته است .
مسعود گرگیج افزود : افزایش سطح زیر کشت و شرایط خوب آب و هوایی امسال علت افزایش این محصول است .
شهرستانهای میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار و 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در هرمزگان را دارند .
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک ، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا ، سندری و آلفونسو است .
برداشت انبه تا اوایل مرداد ادامه می یابد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : 30 درصد محصول انبه در هرمزگان به صورت نارس مصرف می شود .
از انبه نارس به صورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود .
مسعود گرگیج گفت : محصولات فرآوری شده انبه به کشورهای حاشیه خلیج فارس و امارات عربی متحده صادر می شود .
وی گفت : نبودن کارخانه بسته بندی و بازاریابی مناسب موجب شده است این محصول به خارج از کشور صادر نشود .
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور را دارد .
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ ، بی و سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتیئنها ، اسید های عالی و مواد معدنی است .
از چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی ، مغز هسته آن در تهیه صابون و پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد .
گارم زنگی ، جم ، چیکو ، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستانهای میناب و رودان کشت می شود .
انتهای پیام/ف