به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کهگیلویه و بویراحمد استانی با داشتههای طبیعی و تاریخی بسیاری است که اگر از آنها خوب مواظبت و حراست و صیانت شود گردشگران و مسافران زیادی را به سمت و سوی استان سوق خواهد داد.
امروزه صنعت گردشگری در بسیاری از کشورهای جهان جای صنایع پردردسر و آلاینده را گرفته اما در ایران با این که نسبت به سایر کشورها ظرفیتهای خدادادی بیشتری وجود دارد این صنعت با گامهای کند رو به سوی آینده میرود.
در کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استان چهار فصل که نامهایی همانند پایتخت طبیعت را هم در دل خود جای داده جاذبههای طبیعی و تاریخی بسیاری دیده میشود.
جاذبههایی که به هر دلیل در سالیان اخیر مورد دستبرد بشری قرار گرفته و سودجویان و منفعتطلبان این موهبتهای الهی را یکی پس از دیگری به ورطه نابودی و انهدام میکشانند.
همین چند ماه قبل بود که خبری بسیار ناگوار در سراسر کهگیلویه و بویراحمد پیچید و قلب طبیعتدوستان را به درد آورد و یکی از زیباترین آثار طبیعی که در دنیا منحصر به فرد بود یعنی مهگردی«برد چهره» در سرفاریاب به دست سودجویان از صفحه تاریخ محو شد.
منفعتطلبان و سودجویان تنها به این یک مورد بیرحمی نکردهاند بلکه هر روزه شاهد از بین رفتن گونههای گیاهی و جانوری منحصر بفرد در استان از سوی این عده سودجوی خلافکار هستیم.
کوچکترین نوع آن همین گیاهان کوهی است که در حال ریشهکنی است و مسئولان هم با دست بسته و بدون هرگونه اقدامی حتی در زمینه فرهنگی شاهد و ناظر به یغما رفتن و انهدام و نابودی این گونههای کمنظیر هستند.
هنوز این واقعه تأسفبار از یاد نرفته بود که خبری مبنی بر آتش زدن چنار 500 ساله در درهلک منطقه پیچاب طبیعتدوستان را کلافه کرد و این بار عدهای به دلیل خصومت و یا سودجویی و به هر عنوان که نام آن را بگذاریم این جاذبه مهم طبیعی در منطقه بکر پیچاب در آتش سوخت.
علی سینایی یکی از مطلعین محلی در این باره گفت: چنار 500 ساله منطقه درهلک یکی از مهمترین جاذبههای دیدنی منطقه پیچاب و نماد قدمت و تاریخ و نیاکان ما به شمار میرود که به هر دلیل توسط برخی افراد مغرض و سودجو در آتش سوخت.
وی گفت: منطقه پیچاب یکی از مناطق مهم گردشگری در استان به شمار میرود که در صورت خدماترسانی به این منطقه از جمله راه مواصلاتی؛ مکانی برای سیر و سیاحت و حتی جذب توریست خواهد شد.
سینایی تصریح کرد: اما با روندی که در پیش گرفته شده و عدهای به هر دلیل در سالهای اخیر جاذبههای استان را مورد دستبرد قرار میدهند شاید امیدی به رونق گردشگری در مناطق مختلف از جمله پیچاب نباشد.
بیچاب از مناطق سردسیری و البته دیدنی شهرستان باشت است که از زیباترین مناطق استان بوده و به دلیل نبود راه و جاده مناسب، این منطقه همچنان بکر و دست نخورده باقی مانده است.
انتهای پیام/ز
البته میگویند که وجود فسفر و حرارت داخلی هر 80 تا 100 سال تکرار میشود...
البته چنار بزرگ هفتصد ساله یی که در همسایگی ما بود، سال 1350 بطور کامل سوخت .