به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ موضوع "ترافیک" یکی از مباحثی بوده که در کلانشهرها و به خصوص در شهر "تهران" به صورت ویژه مطرح بوده و پیدا کردن راهکاری در این زمینه ضروری به نظر می رسد.
شهر "تهران" با جمعیتی بالغ بر 10 میلیون نفر و وسعت 700 کیلومتر مربع، از ناهنجاریهای بسیاری از جمله "ترافیک" رنج میبرد که این موضوع در درازمدت میتواند بر امنیت اجتماعی تاثیر منفی بگذارد.
**ترافیک سنگین "تهران" روزانه صدها وسیله نقلیه در سطح شهر "تهران" تردد میکنند و زمانی که ساعت 7 تا 7:30 صبح از منزل خارج میشویم، انفجار جمعیت و ترافیک سرسامآوری را در سطح شهر مشاهده میکنیم.برای مثال میتوانیم ترافیک گسترده را در سطح بزرگراههای اصلی و مهم شهر "تهران" همچون "همت غرب"، "همت شرق"، "نیایش غرب"، "نیایش شرق"، "چمران شمال"، "چمران جنوب" و ... ببینیم که لزوم اندیشیدن راهکاری در این زمینه ضروری است.
**"ولوکوپتر" چه مشخصاتی دارد؟ یکی از ادواتی که اخیرا رونمایی شده و براساس نظرات کارشناسان و صاحبنظران خصوصیاتی بین "هلیکوپتر" و "پهپاد" دارد، "ولوکوپتر" است که البته به عقیده طراحان این وسیله ، "لوکوپتر" می تواند مشکل ترافیک را حل کند.
این وسیله یک شاهکار در زمینه مهندسی پرواز بوده که از 18 قطعه ویژه الکترونیکی ساخته شده و قابلیت حمل 2 نفر را دارد و میتوانند در تسهیل رفع ترافیک شهری ایفای نقش کند.
"الکساندر زاسل" مدیر اجرایی E-Volo شرکت
آلمانی هلیکوپتر با به پرواز درآوردن این بالگرد، محصول شرکت خود را تایید
کرد. "ولوکوپتر" به عنوان یک بالگرد هیبریدی توصیف میشود و 2 صندلی برای
سرنشینان آن وجود دارد.
این بالگرد که از موتو الکتریکی با دقت بالا
استفاده میکند، بهوسیله یک جوی استیک و تعداد اندکی دکمه کنترل میشود و
برخلاف بالگردهای رایج محیط زیست را آلوده نمیکند.
"ولوکوپتر" میتواند یک راه ارتباطی جدید در
مسیرهای شهری بهحساب آید و دولتها باید درمورد قوانین و مقرارت آن
تصمیم بگیرند. این اتفاق دور از انتظار نخواهد بود اما در صورت تحقق این
امر یقینا حرفه و مجوزهای جدیدی برای کنترل هواپیمای بدون سرنشین و مقررات
خلبانی تنظیم خواهد شد.
"ولوکوپتر" وسیلهای سبک بوده که میتواند با آلودگی صوتی بسیار کم و با داشتن آزمایشات موفق در مدیریت ترافیک شهر نقشآفرینی کند و شاید این وسیله بتواند ترافیک شهر "تهران" را تا حدودی تسهیل کند.*** ولوکوپتر وسیلهای جدید در حمل و نقل شهرالبته صاحبنظران معتقدند، "ولوکوپتر" یک پهپاد هیبریدی بوده که از سال 2007 کار طراحی و تولید آن آغاز شده و در سال 2013 میلادی توانسته اولین پرواز موفق خود را انجام دهد.
ساخت این شاهکار مهندسی پرواز در راستای تسهیل ترافیک در شهرهایی بوده که عبور و مرور در آنها به راحتی جریان ندارد و به نظر میرسد تهران یکی از گزینههای جدی استفاده از این وسیله باشد.
استفاده از "ولوکوپتر" میتواند در صورتی که هزینه ترافیک را کاهش دهد، وسیله بسیار خوب برای رفع مشکل ترافیک شهر "تهران" باشد، اما باید ابتدا تکنولوژی این وسیله منتقل گردد و در کشور مهندسی معکوس شود.
البته با توجه به اینکه از قیمت "ولوکوپتر" اطلاعاتی وجود ندارد، باید دید قیمت هر فروند "ولوکوپتر" چقدر بوده و سپس درباره واردات یا انتقال تکنولوژی آن تصمیم گرفت.
در سالهای اخیر یکی از اولویتهای اصلی مدیریت شهری "تهران"، توسعه کیفی و
کمّی زیرساختهای حمل و نقلی از جمله تکمیل شبکه بزرگراهی، احداث پلها و
تونلها، گسترش حمل و نقل عمومی و تجهیز معابر شهری به امکانات کنترل
هوشمند بوده که البته تاثیرگذاری آن نیازمند قضاوت شهروندان تهرانی است.
البته این وسیله باید برای اقشار متوسط و کم درآمد هم مقرون به صرفه باشد، چرا که این قشر زحمتکش جامعه، بخش بزرگی از "تهران" را تشکیل میدهند تا بتوانند از "ولوکوپتر" استفاده کنند.گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/
تمرکز زدایی را می توان با انتقال مراکز مهم دولتی از شهر تهران به شهرهای اطراف تهران و هزینه ی آن را با فروش املاک سازمان ها در شهر تهران تامین کرد.
اما برای کسانی که در ساخت و سازهای تهران سرمایه گذاری کرده اند وضعیت بسیار بد خواهد شد.
باید قابل اطمینان بشه .
به جای دادن نوشتن ایده هایی که هزینه های بالا و امنیت پایین و راندمان پایینتری دارند، به نوشتن مطالبی در مورد ترن های هوایی یا رو زمینی اقدام کنید . طرحی که در بسیاری از کشورها از زیر زمین به علت هزینه های بالای احداث و نگهداری مترو زیر زمینی به روی زمین جابجا شده و همان کیفیت با حداقل هزینه را همزمان دارد . گزینه مطلوب برای حل ترافیک نه این وسایل که بودن مشاغل با دستمزد های درست در اکثر نقاط کشور است ، وقتی عده ای فقط قصدشان ایجاد مسکن و مغازه و برج و پاساژ فقط در نقاط اصلی باشد بیش از این نباید انتظار داشت که ترافیک را بشود حل کرد .
ضمنا بهتر است به جای افزایش تولیدات خودروهای شخصی تولیدات حمل و نقل عمومی با کیفیت تر و بیشتر را مد نظر قرار دهیم.
ساختن روستا ها یا شهرهای با کیفیتی بالاتر از حد جهانی خیال و تخیل نیست قابل اجراست اگر کسی واقعا قصدش را داشته باشد .
به هر حال بد نبود.
مهندسی معکوس ولوکوپتر==> ولو وانتر
برو بابا با این وسیله اختراع کردنت
یکی خلبان یکی هم مسافر
حتما کرایش هم 500 هزار دلاره
والا آدم همینکه سوار پراید میشه که رو زمین راه میره میترسه.اگه این مهندسی معکوس بشه پرایدش درمیاد و یه قاتل جدید میشه
برو بابا با این وسیله اختراع کردنت