کشورهای آفریقایی نگران از مهاجرت مبتلایان خاموش ابولا در دوران عدم مشخص شدن این بیماری بین کشورهای درگیر هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان بهداشت جهانی و سازمان های بهداشت گینه و لیبریا در تلاش برای کنترل و جلوگیری از سرایت مجدد بیماری ابولا در این کشورها هستند.

یک مرد از اهالی کشور لیبریا در ماه میلادی گذشته با علائم ابولا به بیمارستانی در استان ماسنتا مراجعه کرده است و تحت درمان قرار گرفته که متاسفانه درمان ها موثر واقع نشده و او جان خود را از دست داده است.

به دنبال مرگ این مرد که دارای همسر و سه فرزند خردسال بوده است، همسر او به همراه فرزندان، کشور لیبریا را به مقصد کشور گینه برای زندگی نزد اقوام ترک کرده است.

پزشکان از خانواده این فرد تست خون ابولا گرفته بودند و نتایج آزمایش حاکی از ابتلای دو تن از کودکان این زن به ابولا بوده است.

پس از آگاهی از نتایج، کارمندان سازمان بهداشت جهانی و سازمان های بهداشت این 2 کشور تلاش گسترده ای را برای یافتن این خانواده و قرنطینه کردن آنها و جلوگیری از گسترش بیماری را آغاز کردند.

در کل بر اساس تحقیقات در حدود 100 نفر در 2 کشور لیبریا و گینه با این خانواده در تماس مستقیم بوده اند که تمامی آنها تحت کنترل قرار گرفته و واکسن برای جلوگیری از ابتلا به آنها تزریق شده است.

مقامات  سازمان بهداشت جهانی با همکاری مقامات دولتی گینه و لیبریا در نظر دارند اقدامات کنترلی مرزی برای نظارت بر رفت و آمد مردم بین این دو کشور بویژه افراد مشکوک به بیماری ابولا تشدید کنند تا به این ترتیب مانع از گسترش بیماری و بروز مجدد اپیدمی بین کشورها شوند.

در کشور گینه اکثر مردم برای مقابله با ابتلا به بیماری ابولا واکسینه شده اند.

نگرانی اصلی مقامات بهداشتی از بابت نشت مایعات ناشی از تجزیه اجساد قربانیان ابولا است و همینطور گسترش بیماری ابولا در بین جمعیت حیوانات وحشی از جمله گوریل ها و میمون ها که می تواند حیات وحش قاره آفریقا را به خطر بیندازد.

 

منبع: سایت سازمان بهداشت جهانی



انتهای پیام/

برچسب ها: ابولا ، آفریقا ، آزمایش ، ویروس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار