به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالرضا كريمي پور اظهار داشت: از ابتداي وقوع سيل تيم هاي كارشناسي بيمه جهت ارزيابي خسارت وارد عمل شدند تا غرامت اين كشاورزان پرداخت شود.
وي با اشاره به اينكه بيمه بر اساس تعرفه امسال به كشاورزان خسارت پرداخت مي كند بیان کرد: بعد از ارزيابي كارشناسان و روند اداري نسبت به تامين اعتبار و پرداخت غرامت به كشاورزان خسارت ديده اقدام مي شود.
كريمي پور با بيان اينكه بيش تر خسارت وارده در استان خوزستان در بخش زراعت بوده است اذعان داشت: خسارت افرادي كه محصول آن ها زير پوشش بيمه است پرداخت مي شود و براي كشاورزاني كه محصول آن ها بيمه نيست تلاش مي شود از طريق ستاد مديريت بحران حمايت شوند.
احمد زارعي مدير جهاد كشاورزي دزفول خاطرنشان کرد: هنوز سيلاب در بخش هايي از استان خوزستان فروكش نكرده است كه ارزيابي آن ها زماني امكان پذير است كه آب كاملا فروكش كند.
وی افزود: حدود 5 هزار هكتار از اراضي دزفول زير سيل رفت كه برخي از اين اراضي تا 100 درصد آسيب ديده است ضمن اينكه به زيرساخت هاي كشاورزي از جمله انهار عمومي، شبكه هاي آبياري، جاده هاي بين مزرعه و خود مزارع خسارت وارد شده است.
زارعی با اشاره به اينكه با گذشت چند روز از طغيان رودخانه دز همچنان برخي مزارع زير سيل هستند گفت:اين اراضي و زيرساخت هاي كشاورزي نياز به مرمت ،احيا و تسطيح دارند .
مدير جهاد كشاورزي دزفول تصریح کرد: طبق بررسي اوليه ميزان خسارت وارده سيل به بخش كشاورزي حدود 840 ميليارد ريال برآورد شده است كه اميدواريم مورد حمايت صندوق بيمه و ستاد بحران قرار گيرند و همكاري ها در چهارچوب وظايف ارائه شود.
وي با اشاره به اينكه اكثر طيور دزفول بيمه نيستند گفت: با توجه به گستردگي شهرستان دزفول ارزيابي خسارت ها دشوار است چرا كه سيل از مركز شهر دزفول تا غرب و شرق رودخانه دز را در بر گرفته است.
حبيب الله آصفي فرماندار دزفول نيز حضور نمايندگان صندوق بيمه كشاورزي در دزفول را اقدامي براي بررسي خسارت وارده به بخش كشاورزي و پرداخت خسارت به كشاورزان عنوان كرد و بیان داشت: تلاش مي شود تا كشاورزاني كه محصول آنها زير پوشش بيمه نيست از سوي دولت حمايت شوند.
انتهای پیام/ن