تولید انگور در استان قزوین تا ۹۰۰ هزار تن قابل افزایش است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر میزان تولید انگور دراستان ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن است که با اجرای طرح های بهینه سازی قادریم این میزان را تا سه برابر بالا ببریم.

 نیازعلی ابراهیمی پاک افزود:اجرای طرح فراز و ایستاده کردن باغات انگور و آبیاری مدرن می تواند زمینه صرفه جویی در مصرف آب را فراهم کرده و به بهره وری  کمک کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : برای رسیدن به صادرات مناسب باید یک شرکت مادر تخصصی در حوزه انگور و کشمش تشکیل شود و همه امورات مربوط به تولید و صادرات را پیگیری کند.

ابراهیمی پاک همچنين از موازی کاری دستگاههای اجرایی به عنوان مهمترین مانع در حوزه صادرات برشمرد.

 وی ادامه داد : همه امور مربوط به کشمش و انگور باید در جهاد کشاورزی متمرکز شود و با داشتن یک متولی امیدوار بود کارها سامان یابد.
انتهای پيام/

برچسب ها: افزایش ، تولید ، انگور ، طرح ، قزوین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.