کارگردان نمایش «آشپزها» از داستان آشپزهای فرنگی و ایرانی در نمایش خود گفت.

امیر مشهدی عباس کارگردان نمایش «آشپزها» در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اثر خود بیان کرد: این نمایش به تغذیه مناسب و خواص غذاهای فرهنگی و ایرانی اشاره دارد که برای کودکان و نوجوانان روی صحنه خواهد رفت.

وی افزود: داستان از آنجایی شروع  می‌شود که برای یک رستوران آشپز ایرانی می‌خواهند و دوآشپز قصه ما با یکدیگر مسابقه  می‌گذارند که در نهایت  آشپز با دستپخت غذاهای ایرانی برنده می‌شود و بچه‌ها متوجه خیلی موضوعات آموزنده از این داستان می‌شوند.

مشهدی عباس در راستای هدف خود از نوشتن و روی صحنه بردن این اثر اظهار داشت: از آنجایی که خیلی از بچه‌ها  غذاهای ایرانی از جمله قورمه‌سبزی و آبگوشت نمی‌خورند؛ سعی کرده‌ام تا با این اثر خواصشان را به آن‌ها بگویم تابه سراغ این غذاها هم بروند.

وی با بیان اینکه ۱۸ ماه است که در زمینه نمایش برای کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنم، اظهار داشت: به دلیل طراحی‌های بخصوصی که در طراحی‌های  صحنه، چهره و موسیقی وجود دارد، این نوع نمایش اجرایش سخت می‌شود؛ همچنین می‌بایست واژگانی به کار برده شود تا معنای آن برای رده سنی خودشان باشد.

وی درباره اجرای نمایش خود در پنج سال گذشته افرود: اجرای گذشته که در تالار هنر بود، با استقبال خوبی  مواجه شده بود که به همین منظور تغییر خاصی در متن و بازیگرها انجام نداده‌ایم.

گفتنی است؛ نمایش «آشپزها» از ۲۵ فروردین الی آخر اردیبهشت ماه در ساعت‌های 21 و 23:30 در تماشاخانه باران روی صحنه می‌رود.



انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار