در این گردهمایی سرلشکر محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه رجب و تشکر از هادیان سیاسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: جامعه امروز نیازمند گرهگشاییهای ذهنی در زمینههای سیاسی است. بدون رفع ابهامات و تبیین مسائل سیاسی عنصر وحدت محقق نمیشود و در این زمینه هادیان سیاسی نقش بسزایی را ایفا میکنند.
وی اظهار داشت: از مجموع 18 سال گذشته که توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است؛ نهمین بار است که شعار سال مفهوم اقتصادی دارد و این نشاندهنده اهمیت اقتصاد در نظر معظمله میباشد. نظام از ابتدای انقلاب تاکنون سنگرهای سیاسی، دفاعی و امنیتی را فتح کرده است و امروز با سنگر اقتصاد مواجه است و انشاءالله فتح بزرگی را پیش رو خواهیم داشت که در این صورت اولین نظام انقلابی در جهان هستیم که موفق به فتح سنگر اقتصاد میشود. زیرا در گذشته شاهد شکست سنگین مارکسیسم در شوروی و همچنین ناکامی اقتصاد کوبا و کره شمالی بودهایم.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران تصریح کرد: بندهای 22 و 23 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که از جانب رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است؛ اشاره به وارد کردن ارزشهای جهادی به عرصه اقتصاد مقاومتی دارد. بنابراین اجرای اقتصاد مقاومتی با توسل به وعدههای خارجی، اتصال به آمریکا، رانت و فساد امکانپذیر نیست و حتی عقبماندگی اقتصادی نیز نمیتواند بهانهای برای توسل به این عناصر ویرانگر باشد. الگوی اقتصادی ما باید یک الگوی کاملاً داخلی و مبتنی بر ارزشهای جهادی باشد.
استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: رهبر معظم انقلاب از لفظ اقدام و عمل استفاده کردهاند و این به معنای مطالبه جدی از قوای سه گانه است. معظمله فرمودند:"امروز ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم." بنابراین تنها حفظ کردن تنگه احد کافی نیست. امروز میبایست با تزریق روحیه انقلابی و مدیریت جهادی، اقتصاد را از انحصار لیبرالها و تکنوکراتها خارج کرد.
در ادامه اساتید حاضر در جلسه سوالات خود پیرامون اقتصاد مقاومتی را مطرح نمودند.
سرلشکر رضایی در ادامه و در پاسخ به این سوال «آیا مسئولان دولت فعلی اعتقادی به اقتصاد مقاوتی دارند و اگر ندارند چگونه میتوان با آنها برخورد نمود؟» گفت: در حال حاضر طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید از دولت حمایت کنیم تا بتواند اقتصاد مقاومتی را به نحو احسن پیادهسازی کند. بنابراین اکنون زمان برخورد و مقابله نیست. هرگامی که دولت بتواند در این زمینه بردار یک امتیاز است.
سرلشکر رضایی در بخش پایانی سخنانش و در پاسخ به این سوال که «دانش بنیان سازی اقتصاد مقاومتی چگونه امکانپذیر است؟» گفت: معضل اساسی ما در این زمینه وجود چندین شکاف در فرآیند تولید کالاست. ابتدا شکاف بین دانش و فناوری. یعنی علوم و نوآوریهای ما به فناوری تبدیل نمیشود و متاسفانه با خروج از کشور و تبدیل شدن به محصول نهایی، به خودمان فروخته میشود. شکاف دوم میان فناوری و صنعت است. به این صورت که فناوریهای موجود در ایران به صنعت تبدیل نمیشود. شکاف سوم میان صنعت و تجاریسازی است. به عبارت دیگر بین کالا و بازاریابی. چنانچه این سه شکاف از میان برداشته شود، شاهد دانش بنیان شدن اقتصاد و در پی آن وقوع انقلابی عظیم در زمینه اقتصاد هستیم.
انتهای پیام/