گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی بی استخوان |
400000 |
شامل کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
2 |
راسته با استخوان |
310000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
3 |
راسته بی استخوان |
485000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
4 |
ران پاک کرده با استخوان |
385000 |
بدون دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
5 |
ران کامل ممتاز |
385000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات
چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی قلم، |
6 |
سردست |
330000 |
سردست، سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون
استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
7 |
کف دست |
380000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
8 |
قلوه گاه با استخوان |
200000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
9 |
قلوه گاه بی استخوان |
210000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
10 |
گردن |
300000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
11 |
ماهیچه |
410000 |
همراه با گل ماهیچه |
12 |
ماهیچه پلویی |
365000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |