به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ فاطمه دوستی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری در این کارگاه آموزشی گفت: این دوره آموزشی با هدف توانمند سازی بانوان کشاورز استان، در استانداردسازی، برندسازی و صادرات محصولات کشاورزی برگزار می شود.
عبداله نظری مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری نیز در این دوره آموزشی، با اشاره به اهمیت سلامت و استاندارد سازی محصولات کشاورزی در سبد غذایی مردم گفت: تولید محصولات سالم و با کیفیت، مبتنی بر استانداردهای مربوطه موجب ارتقا کيفيت و افزایش بهره وری تولید و در نتيجه ایجاد اشتغال می شود.
این دوره آموزشی با شرکت 70 نفر از بانوان کشاورز چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
انتهای پیام/ض