برخلاف سایر میوهها که آب آنها از فشرده شدن آنها به دست میآید، آب نارگیل مایعی غلیظ در وسط میوهی آن است که بیشترین حد آن در نارگیل نرسیده و سبز وجود دارد.
هر نارگیل حاوی 200 تا 1000 میلیلیتر آب است. نارگیل یکی از غنیترین منابع خوراکی برای الکترولیتها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد.
محتوای بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل حاوی فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است .
آب نارگیل در کاهش وزن
برخلاف خود نارگیل، محتوای چربی آب نارگیل واقعاً کم است؛ بنابراین شما قادر خواهید بود مقادیر بالایی از آن را بدون نگرانی از اضافهوزن و چاق شدن مصرف کنید. هر لیوان آب نارگیل چیزی حدود 50 کیلوکالری انرژی دارد.
یکی دیگر از مزایای آب نارگیل برای کاهش وزن توانایی آن در کاهش اشتهاست. محتوای تغذیهای غنی آب نارگیل احساس سیری به فرد داده و مانع پرخوری میشود.
کاهش فشارخون
یکی از دلایل شایع بیماری فشارخون عدم تنظیم سطح الکترولیتها در خون است. از آنجایی که آب نارگیل حاوی تمام الکترولیتها و آن هم در سطح مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است میتواند کاهنده خطر فشارخون باشد.
از طرفی محتوای بالای منیزیم و پتاسیم آن را به یک نوشیدنی موثر در درمان فشارخون تبدیل کرده است. فراموش نکنید بهترین زمان مصرف برای رسیدن به این خواص آب نارگیل نوشیدن یک لیوان از آن در صبح و با معده خالی است.
انتهای پیام/