تقریبا بیش از نیمی از بدنه‌ اسمارت‌فون‌های نسل جدید را نمایشگر آن‌ها تشکیل داده است. از این رو مراقبت از این دیوایس‌ها بسیار مشکل شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با اینکه خیلی از کاربران از برچسب‌های محافظ، بامپرهای فلزی و قاب‌های پلاستیکی و سیلیکونی برای محافظت از تلفن‌های همراه گران‌قیمت‌شان استفاده می‌کنند، اما باز هم اتفاقات ناگوار پیش می‌آید؛ ممکن است تلفن همراه به زمین بیافتد، با جسم سختی برخورد کند و یا خود کاربر، ناخواسته روی آن بنشیند! اینجاست که با شکستن و ترک خوردن نمایشگر و تاچ اسکرین، تقریبا تمام دیوایس غیر قابل استفاده می‌شود.

درواقع تاچ اسکرین و نمایشگر، بخش‌هایی هستند که شما نمی‌توانید از خیر تعمیر و تعویض آن‌ها بگذرید و اگر بخواهید باز هم از آن اسمارت‌فون استفاده کنید، حتما نیاز به برطرف کردن این مشکل دارید. برای حل مشکل تاچ اسکرین، دو راه پیش روی کاربران است: یا اینکه به نمایندگی‌های رسمی و سایت پشتیبانی آنلاین محصول‌شان رجوع کنند و یا اینکه دیوایس خود را به خرده فروشی‌های آنلاین و تعمیرگاه‌های غیر رسمی بسپارند.

برای تعویض نمایشگر به نمایندگی‌های رسمی مراجعه کنید

اول راه دوم را بررسی می‌کنیم؛ این راه البته برای محصولاتی همچون اپل که در ایران نمایندگی رسمی ندارند، تنها راه پیش روی خریداران این محصول در ایران است. خیلی از کاربران به جای مراجعه به مراکز رسمی، به تعمیرکارانی مراجعه می‌کنند که تصور می‌کنند مهارت لازم برای تعویض و تعمیر این قطعه‌ی حساس را دارند. در اکثر مواقع این روش جواب می‌دهد اما به قول معروف «کار یکبار پیش می‌آید» و آنجاست که شما هزینه‌ی زیادی را پرداخت کرده اید و یک نمایشگر نامرغوب و حتی غیرقابل مقایسه با تاچ اسکرین اصلی را دریافت کرده اید.

در برخی از موارد مانند گلکسی اس ۷، تنها روش قابل انتخاب، مراجعه به مراکز رسمی سامسونگ است زیرا پنل‌های AMOLED گلکسی اس ۷ و اس ۷ اج تنها توسط خود سامسونگ و به صورت انحصاری تولید می‌شوند. هرچند که فروشندگانی هم مانند مورد زیر در سایت eBay و نمونه‌های مشابه وجود دارند که پنل‌های LCD را برای این پرچمدار سامسونگ به فروش می‌رسانند و با قیمتی تقریبا مشابه پنل AMOLED، اتفاقا خریداران زیادی هم از آنها استقبال می‌کنند!

اما نوبت به بررسی روش دوم می‌رسد که همان کار اصولی و توصیه شده است. بیایید بررسی کنیم که برای تعویض نمایشگر پرچم‌داران کمپانی‌های مختلف به صورت کارخانه‌ای و مراجعه به نمایندگی‌های رسمی، چه مقدار باید هزینه کنیم و چه مدت طول می‌کشد که دیوایس به کمپانی ارسال شود، نمایشگر آن تعویض شود و دوباره به دست کاربر برسد:
هزینه‌ی تعویض نمایشگر پرچم‌داران مختلف چقدر است؟

ابتدا با پرچم‌داران سامسونگ شروع می‌کنیم؛ هزینه‌ی تعویض نمایشگر گلکسی اس ۷ اج که اتفاقا گران‌ترین هزینه‌ تعمیر در لیست ما را هم دارد، معادل ۲۶۹ دلار (حدود ۸۱۱ هزار تومان) است و کل فرآیند تعویض و ارسال آن برای کاربر، حدود ۱۰ روز کاری زمان می‌برد؛ ۴ روز برای ارسال و دریافت و بین ۵ تا ۷ روز هم برای تعویض نمایشگر. هزینه‌ تعویض نمایشگر گلکسی اس ۷ معادل ۱۶۲ دلار (حدود ۴۸۸ هزار تومان) است و زمان لازم برای تعمیر و ارسال آن هم مشابه نسخه‌ی اج است.

ملاحظه می‌کنید که هزینه‌ی تعویض نمایشگر توسط خود سامسونگ نیز مشابه آن فروشنده‌ی بالایی است که یک پنل LCD را برای گلکسی اس ۷ اج می‌فروشد و درضمن سامسونگ این اطمینان را می‌دهد که بعد از تعویض نمایشگر، دیوایس‌تان باز هم دارای استاندارد IP68 خواهد بود و به قابلیت ضد آب بودن آن هیچ خدشه‌ای وارد نمی‌شود.

بعد از سامسونگ نوبت به رفیق صمیمی کمپانی کره‌ای یعنی اپل می‌رسد. بیشترین هزینه‌ تعویض نمایشگر در دیوایس‌های اپل متعلق به آیفون ۶ اس پلاس است و برای تعویض آن باید ۱۴۹ دلار (حدود ۴۴۹ هزار تومان) به اپل بپردازید. فرآیند تعویض هم بدون درنظر گرفتن زمان ارسال، بین ۳ تا ۵ روز طول می‌کشد. هزینه‌ی تعویض نمایشگر برای آیفون ۶ اس معادل ۱۲۹ دلار (حدود ۳۸۹ هزار تومان) و برای آیفون SE هم همین مقدار یعنی ۱۲۹ دلار (حدود ۳۸۹ هزار تومان) است. زمان مورد نیاز برای تعویض نمایشگر دیگر دیوایس‌های اپل نیز بین ۳ تا ۵ روز کاری است و البته درصورت تصمیم اپل برای استفاده از پنل‌های OLED در آینده، این زمان‌‌ها و قیمت‌ها کاملا تغییر خواهند کرد.

درضمن خیلی از کاربرانی که به یک اپل استور فیزیکی دسترسی دارند، ترجیح می‌دهند تا به صورت آنلاین، یک قرار ملاقات با متخصصان اپل استور تنظیم کنند که در این صورت تمام عملیات تعویض و تحویل آی‌دیوایس به کاربر تنها یک روز کاری طول خواهد کشید.

بعد از پرچمداران اپل و سامسونگ، نوبت به یک کمپانی کره‌ای دیگری می‌رسد. ال‌جی برای تعویض نمایشگر جی ۵ از شما رقمی بین ۷۰ تا ۱۰۰ دلار ( حدود ۲۱۰ تا ۳۰۰ هزار تومان) را دریافت خواهد کرد؛ این رقم با توجه‌ به میزان آسیب دیدگی و شرایط دیوایس تعیین می‌شود. برای تعویض نمایشگر جی ۵ توسط ال‌جی، دیوایس شما بین ۵ تا ۷ روز کاری نزد کمپانی خواهد ماند که زمان ارسال هم به این فرآیند اضافه خواهد شد.

در نهایت نوبتی هم که باشد نوبت پرچمدار جدید اچ تی سی است. کمپانی تایوانی برای تعویض نمایشگر اچ تی سی ۱۰، هنوز رقم دقیقی را اعلام نکرده اما این را گفته است که این هزینه حداکثر ۱۴۰ دلار (حدود ۴۲۲ هزار تومان) خواهد بود. کل فرآیند تعویض و ارسال آن برای کاربر هم بین ۷ تا ۱۰ روز کاری طول خواهد کشید.
منبع: گجت‌نیوز
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
tanks