سمينار آموزشي تبيين جايگاه زن دراسلام ونقش زن درمديريت و اقتصاد خانواده برگزار شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ سمينار آموزشي تبيين جايگاه زن دراسلام ونقش زن درمديريت و اقتصاد با حضور خانم بلوري مديركل اموربانوان وخانواده استانداري و بانوان و همسران شاغل در دستگاه هاي اجرايي زنجان در محل سالن اجتماعات سازمان جهادكشاورزي برگزار شد.

مديردفترآموزش وبرنامه ريزي نيروي انساني شركت توزيع نيروي برق استان زنجان با اشاره به اهداف برگزاري اين سمينار وتبيين جايگان زن در جامعه -خانواده و فرصت ها وتهديدهاي شرايط خاص بانوان شاغل ، گفت : خانواده غیر از منابع مادی منابع دیگری نیز در اختیار دارد که قابل تبدیل به پول نیست و در بیشتر موارد تجدیدپذیر هم نمی باشد.

صفاريان از جمله ی این منابع؛ عشق، انسجام خانواده، خاطرات خوش و ... است، و چون این منابع برای اعضای خانواده رضایت خاطر ایجاد می کند، باید نقش اساسی آن ها و جایگاه خاص هر کدام مورد توجه قرار گیرد تا افراد بتوانند با بالاترین سطح مطلوب از آن ها بهترین استفاده را بنمایند؛ از این رو ما با بهره مندي از اساتيد برجسته ي كشوري تا آنجا كه توانستيم بر اهميت اين موضوع تاكيد و نكات مهم را در اين خصوص تشريح كرديم .

دكترقربان محمد پورغاز نیز در این مراسم در خصوص نقش زن در مديريت واقتصادخانواده گفت: زنان به عنوان عامل پرورش و رشد نیروی کار، در جریان بهره وری و تولید ناخالص ملی سهم دارند، که با سرمایه گذاری در اطلاعات، دانش ها، نگرش ها و مهارت های زنان این ارزش افزوده خواهد شد؛

وی ادامه داد: بنابراین تلاش حاکمان و نظارت و توجه ملّی به این امر بازخورد مستقیم در پیشرفت کشور را دارد؛ زیرا هرگاه منابع انسانی در محیطی سالم و با انگیزه و احساسات و عاطفه و خیرخواهی و ... پرورش یابد و با عزت نفس و مناعت زندگی را بگذراند، نیروی قوی تری در چرخش امور اقتصادی و اجتماعی خواهد داشت.

دكترقربان محمد پورغازادامه داد: زنان با فراهم کردن و آماده ساختن محیطی با نشاط و صمیمی برای تأمین نیازهای مادی و معنوی و توجه به بهداشت روحی، جسمی و روانی اعضای خانواده اثر مستقیم بر اقتصاد جامعه می گذارند.

حجه الاسلام دكتر مبشري نیر در این مراسم تاكيد كرد: اسلام به نقش زنان به عنوان محور اصلی خانواده بیش از مردان توجه دارد تا آنجا که موفقیت و سربلندی مردان را نتیجه تلاش زنان در کانون گرم خانواده می داند.

وی با بیان اینکه پس تشکیل خانواده به غیر از قرار دادن یک مرد و زن در زیر یک سقف و ایجاد نسل، تربیت درست، منطقی و الهی فرزندان را و به الطبع جامعه را هدف خود قرار می دهد افزود: در هیچ دینی به اندازه اسلام به وجود خود زن و هم به نقش موثر او در تربیت نسل و جامعه اهمیت داده نشده است.



انتهای پیام/ن


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.