وی افزود: این میزان صادرات نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش یافته است .
رئیس انجمن خرمای هرمزگان بازاریابی مناسب و کیفیت بسته بندی را علت افزایش صادرات خرما عنوان کرد.
پور
حیدری گفت: خرمای هرمزگان به کشورهای اندونزی، مالزی، امارات متحده عربی،
تایوان، هندوستان، کشورهای اروپایی، روسیه و آسیای مرکزی صادر شده است .
وی افزود: ۲۰درصد خرمای هرمزگان صادر و ۸۰ درصد در داخل کشور مصرف می شود .
در
هرمزگان ۵۰ رقم خرما تولید می شود که ۱۰ نوع مرداسنگ، زرد، مضافتی، کریته،
خنیزی، آل مهتری، زرک، خاصویی، هلیلی و پیارم آن صادراتی است.
ایران بعد از کشور تونس دومین صادرکننده خرما در جهان است .
هرمزگان با برداشت سالانه ۱۴۸ هزار تن خرما از ۳۸ هزار هکتار مقام چهارم تولید و مقام سوم سطح زیر کشت را دارد .
برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد آغاز می شود و با برداشت پیارم در آبان ماه پایان می یابد.
انتهای پیام/ز