![صنعت خودرو یک قدم برای اجرای اصل ۴۴ برداشت](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329080_794.jpg)
در گفتوگوی تفصیلی باشگاه خبرنگاران جوان با یک کارشناس صنعت خودرو مطرح شد؛
صنعت خودرو یک قدم برای اجرای اصل ۴۴ برداشت
وي افزود: ماموران در بازرسي از خودرو توقيفي ، مقدار 22 تن و 800كيلو گرم برنج قاچاق فاقد مجوز گمركي را كشف و ضبط و يكنفر را دستگير كردند.
سرهنگ احمدي تبار گفت: در عملياتي مشابه ماموران آگاهي شهرستان دوره چگني ، يك دستگاه خودرو تريلر حامل بار برنج كه از بنادر جنوب بار گيري وبه سمت تهران در حال حركت بود را توقيف و در بازرسي از آن ، مقدار 22 تن برنج قاچاق خارجي فاقد مجوز گمركي کشف و ضبط و يكنفر را دستگير كردند.
جانشين فرمانده انتظامي استان با اشاره به دستگيري دو نفر ، ارزش ريالي دو محموله قاچاق کشف شده را بنا به نظر كارشناسان ، دو ميليارد و 240ميليون ريال برآورد كرد و گفت: متهمان با پرونده متشكله جهت سير مراحل قانوني ، تحويل مراجع ذيصلاح شدند.
انتهای پیام/م