کشتارگاه زیرزمینی ، بدون مجوز و مهر بهداشتی در آمل جمع آوری می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با بیان اینکه ساخت کشتارگاه صنعتی در آمل از سال 89 تا کنون تنها 10 درصد پیشرفت داشته است گفت: با توجه به در اختیار گرفتن شرکت بخش خصوصی برای ساخت کشتارگاه صنعتی آمل هم‌اکنون مشکلات عمده این پروژه بر زمین مانده است.

قاسمی با بیان اینکه قرار شد اتحادیه قصابان شهرستان آمل با هماهنگی همه فعالان در زمینه ذبح و توزیع گوشت وارد طرح کشتارگاه صنعتی شوند که این مهم صورت نگرفت افزود: با فعالیت کشتارگاه صنعتی بحث سلامت گوشت در آمل دچار مخاطره شده است.

وی گفت: افراد سودجو با ماشین‌های شخصی پیکان و پژو در صندوق عقب خودرو به وضع نامطلوبی گوشت مصرفی مردم را جا به جا می ‌کنند.

وی با بیان اینکه کشتارگاه زیرزمینی و بدون مجوز و مهر بهداشتی در حال فعالیت هستند افزود: برای فعالیت‌‌های این واحدها تصمیم‌گیری می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل گفت : ذبح غیربهداشتی می‌تواند با توجه به وجود بیماری‌های مشترک انسان و حیوان گرفتاری‌های زیادی در زمینه سلامت به وجود می آورد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.