به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدجعفر آفرین سطح زیر کشت مزارع گوجه فرنگی را 350 هکتار و خیار گلخانه ای 300 هکتار عنوان کرد و گفت: 5 هزارتن از محصول خیار و گوجه فرنگی تولید اندیمشک از نوع محصول سالم و ارگانیک بوده که زیر نظر 5 ایستگاه کلینیک گیاه پزشکی تولید شده اند.
وی افزود: کشت محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای موجب اشتغال 2 هزار نفر در یک دوره 2 ماهه شده، ضمن اینکه محصول تولیدی به استان های غرب، مرکزی و تهران ارسال شده است.
آفرین تصریح کرد: در شهرستان اندیمشک 49 محصول مختلف در سطح 56 هزار هکتار کشت می گردد که از لحاظ تنوع کشت از شهرستان های رکورد دار خوزستان محسوب می شود.
سالانه 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در اندیمشک تولید می گردد.
انتهای پیام/ن