به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان،از سال 1973 هرسال دوشنبه بعد از عید پاک مردم شهر بسیر فرانسه یک املت بزرگ با 15000 تخم مرغ تازه درست می کنند.
این رسم از آن جا سرچشمه می گیرد که هنگامی که ناپلئون بناپارت به جنوب فرانسه سفر می کرد یک شب را در بسیر سپری کرد. آشپزی در بسیر املتی برای او آماده کرد و ناپلئون هم که آن املت را خورد و از آن لذت برده بود به مردم شهر دستور داد تا در میدان اصلی شهر جمع شوند و آن املت را برای سربازان آماده کنند. مردمی هم که آن جا حاضر شده بودند غذای خود را با سربازان تقسیم کردند.
این املت بزرگ در نقاط مختلف فرانسه نیز تهیه می شود.
انتهای پیام/