دکتر حمید رضا بنفشه در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، افزود:
خط تولید "پنیرپیتزا" یک واحد تولید فرآوردههای لبنی تحت نظارت این
معاونت به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی و بی توجهی به تذکرات قبلی، توسط کارشناسان
و بازرسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه پلمپ و محصولات تولید شده توقیف گردید.
وی افزود: اطمینان شهروندان به آرم سیب
سلامت سازمان و غذا و دارو روی محصولات غذایی نشان از باور و اطمینان آنان، به
خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تامین مواد غذایی ایمن و سالم است .
انتهای پیام/م