سلول‌های سرطانی نمی‌توانند در محیط قلیایی رشد کنند. بنابراین اگر فرد بتواند حالت اسیدی بدن خودرا حفظ کند می‌تواند با موفقیت تمام مانع تشکیل سلول‌های سرطانی شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،« سبزه گندم» یکی از ترکیب‌های کاملا طبیعی و مقوی برای تقویت محیط قلیایی بدن است. هنگام رشد می‌توان از گیاه جوان گندم با نام علمی تریتیکوم آستیوم استفاده کرد. حتی می‌توان گندم را در منزل هم کاشت و سپس از جوانه‌های آن استفاده کرد.

یک هفته پس از جوانه زدن گندم‌ها می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. گیاه گندم مزه بسیار تلخی می‌دهد. بنابراین باید آن را در معرض نور غیر مستقیم خورشید قرار داد. فراموش نکنید که اگر گیاه گندم را مستقیما در معرض نور خورشید قرار دهید، مزه آن تلخ‌تر خواهد شد.

اگر گندم را داخل خاک کاشته‌اید، حتما تهویه مناسب فضا و تراکم گندم‌ها را در نظر داشته باشید تا قارچ‌ انگلى‌ در آن رشد نکند. این ترکیب طبیعی که از سبزه گندم تهیه می‌شود از نظر خوراکی کاملا مقوی و سالم است. این ترکیب دربرگیرنده موارد زیر است:

ویتامین آ و ای، انواع ویتامین ب، آهن، روی، سلنیم، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سدیم

علاوه بر تمام موارد فوق، می‌توان آن را منبع غنی پروتئین نامید. به طور خلاصه، سبزه گندم سرشار از آنتی اکسیدان، مواد معدنی، ویتامین‌ها، فیتوکمیال و آنزیم‌ها است که می‌تواند جریان خون و را کبد از آلودگی پاکسازی کند.

سبزه گندم همچنین حاوی آنزیم‌های ضد سرطان است که در بدن تاثیر مثبتی از خود به جای می‌گذارد. سبزه گندم همچون تمام گیاهان حاوی سبزینه یا کلروفیل است که در درمان بسیاری از بیماری‌ها به بدن کمک می‌کند. کلروفیل تنها از طریق فتوسنتز تولید می‌شود.

اکسیژن از دیگر عناصر مورد نیاز بدن است، چرا که مغز به تنهایی بیش از 25 درصد اکسیژن موجود در بدن را مصرف می‌کند تا بتواند سلامت کلی بدن را تامین کند.

بدن برای اینکه به درستی عمل می‌کند به ph بین 7.35 تا 7.45 نیاز دارد. این ترکیب قلیایی به بدن کمک می‌کند تا با مبارزه با قدرت اسیدی میانگین را حفظ کند. سبزه گندم را به دلیل مزه تلخ آن می‌توان با آب نارگیل، موز یا آناناس ترکیب کرد.

اسموتی نارگیل، آناناس و سبزه گندم

120 میلی لیتر آب گرفته شده از سبز گندم تازه

2 فنجان آناناس

120 میلی لیتر آب نارگیل

2 عدد موز کوچک

اندازه 1 فنجان اسفناج

همه موارد را داخل همزن ریخته و آن‌ها را خوب هم بزنید. توجه کنید که اسفناج را آخر از همه اضافه کنید. سعی کنید بلافاصله پس از مصرف آن را استفاده کنید.



انتهای پیام/ ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۹ شهريور ۱۳۹۶
چه جالب!