یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت خوابگاهها و ساخت خوابگاههای جدید گفت: در بحث خوابگاهها درسال 94 بحث ساماندهی خوابگاههای مراکز غیر دولتی را داشتیم که آیین نامه آن از سوی وزیرعلوم ابلاغ شد و شورای ارزیابی در استانها نیز هم اکنون در حال ساماندهی هستند.
یزدانمهر اضافه کرد: در سال ۹۴ برخی دانشگاهها ظرفیت مازاد داشتند و به دانشجویانی که پشت در خوابگاهها مانده بودند یک کمک رهن داده شد و مشکل خوابگاه برخی افراد تا حدودی حل شد و در سال ۹۵ هم این روند ادامه خواهد داشت.
وی بااشاره به بحث رتبه بندی خوابگاه ها بیان کرد: بحث رتبه بندی خوابگاه های دانشگاهی از ابتدا جزو برنامههای ما بوده و هم اکنون حدود 1هزار و 16 خوابگاه دولتی در کشور وجود دارد که از همه این خوابگاه ها اجاره بهای یکسانی دریافت و این خلاف عدالت محسوب میشود .
وی گفت: براساس برنامه ریزی دبیران مناطق، خوابگاه ها در قالب 7 شاخص و 52 زیرشاخص تقسیم شدند که این تقسیم بندی ها بر اساس مقاومت و قدمت ساختمان، سامانه های سرمایشی و گرمایشی و سایر مباحث فنی یک ساختمان بوده است.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به اینکه چند درصد از خوابگاه ها در رتبه A(بهترین خوابگاههای دانشجویی) قرار دارند اظهار داشت: براساس رتبه بندی فقط 5 درصد از خوابگاههای دانشجویی کشور در رتبه برتر A ، 25 درصد در رتبه B، 34 درصد در رتبه C، 28 درصد در رتبه D و 8 درصد در سطح F قرار گرفته اند.
یزدان مهر خاطر نشان کرد: براساس این رتبه بندی، دانشجو حق انتخاب خوابگاه مورد نظر خود را دارد و عدالت محوری در بحث خوابگاه ها حاکم می شود.
انتهای پیام/