دبیر ستاد توسعه فناوری آب خاک،معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: توسعه فناوری‌های حوزه آب، خاک و محیط زیست نیازمند مدیریت درست این موزه و کاهش فاصله علم تا فناوری است.

توسعه فناوری‌های حوزه آب و خاک نیازمند مدیریت درستحسین علی بهرامی دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خاک فرسایش و محیط زیست و خشکسالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو  باخبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: فناوری در حوزه آب، خاک، فرسایش و خشکسالی انواع مختلف دارد و برخی فناوری‌ها ممکن است به بحث آب بی ارتباط باشد، اما در چرخه فناوری های مرتبط با آن نظیر موارد گیاهان مقاوم به شوری یا گیاهان پر تولید یا فناوری‌های مرتبط با آماده سازی زمین که در ظاهر به بحث آب مرتبط نیستند ولی کاملا بر روی میزان مصرف آب تاثیر گذار هستند.
 
وی ادامه داد: در این خصوص جامع نگری بسیار مهم است و باید با توجه به وجود نیاز به این فناوری‌ها برای دسترسی به هر یک از این فناوری‌ها تلاش کرد و ضمنا برای دستیابی به منابع جدید نیز تلاش کرد و مدیریت مناسبی را در این زمینه اجرایی کرد.
 
بهرامی عنوان کرد: با توجه به وجود فناوری‌ها در این حوزه می‌توان در زمینه مدیریت آب به روش های گوناگون آب‌های جوی و سطحی را هدایت کرد و باید به نقش و تاثیر انواع مدیریت‌ها و مسئولیت‌ها در مدیریت آب و خاک کشور تاکید کرد.
 
وی عنوان کرد: ستاد توسعه آب خاک فرسایش و محیط زیستی معاونت علمی در جهت رفع مشکلات آب خاک، محیط زیست، خشکسالی راه کارهای موثری دارد و این حمایت‌ها و راه کارها با نگاه ویژه به بخش خصوصی و جهت رفع مشکل آب انجام می‌شود و شامل تامین هزینه‌های آزمایشگاهی، نمونه سازی تا حمایت از اجرایی شدن طرح‌های صنعتی و نیمه صنعتی می‌شود.
 
بهرامی تصریح کرد: حفظ تعادل طبیعت و تلاش بر هم نزدن آن و آثار سوء حتمی پس از بر هم زدن این نظم و تعادل باید به جدیت مورد توجه همکاران مخصوصا نگاه ویژه به الگوهای مصرف در استفاده از آب و مدیریت آن در سطح خانواده‌ و جامعه قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: آب ، خاک ، گیاهان ، توسعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار